Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Hali, lehet hülye kérdés, de felteszem!
Ha resetelem a bios-t (uefi-t), akkor a windows boot-ot is elfelejti (gtp/uefi módú win telepítés)?
(ha igen, azt hogy tudom visszahozni) -
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Hp nc6400-hoz keresek moddolt biost (whitelist nélkülit).
Itt találtam, csak már a fájl (az enyémhez) nem elérhető.
Itt csak a wifi kártyák lettek whitelist-esek, vagy a wwan kártyák is? -
ArthurShelby
addikt
Sziasztok, ez hasznos lehet pár embernek.
Lenovo z500-am van intel n2230-as wifikártyával. Vettem ebay-en egy intel ac7260-at. Dos alól frissítettem a biost egy moddolt biosra. Utána beszartam, mert nem látta a gép a merevlemezeket, pendrive-okat (éjjeli 2-kor szereltem, a szívbaj kerülgetett itt. Aztán rájöttem (3-kor) hogy csak át kell állítani a bios-ban a boot-nál az uefi-t lagacy-ra. Ennyi, és minden tökéletes
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Az oldal gondolom megbízható, egy video is van a hozzászólások között, illetve többen megköszönték.
De azért az bátorítana, ha valakinek már lenne biosmoddal tapasztalata.
Amíg nem érkezik meg ebayről a wifi kártya addig nem csinálom meg. Aztán fontos adatok mentése, pár miatyánk, és majd nekilátok. -
ArthurShelby
addikt
Ha elrontom a laptopom bios-át egy rossz moddolt bios-szal, akkor van olyan hely, ahol meg tudják csinálni, vagy kuka az egész laptop?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Valakinek van tapasztalata moddolt bios-szal? Igazából csak attól félek, hogy egy internetes fájllal elrontom a gépem. Van valaki aki már tett fel ilyet? Mennyire féljek ettől?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok,
a laptopomba (lenovo z500) új wifi kártyát készülök venni. Nyilván tartok attól, hogy whitelist-es a bios, de elvileg van valami moddolt bios is, ami ezt kikapcsolja. Ilyennel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest