Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
Azt mondták más fórumba, hogy ha az AF nem megy, akkor a PRO jelzésű proci se menne. Amit linkeltem 2.31 bios-t, ha azt ráeresztem a gépre .exe fájlal és utána rakom bele a Ryzen processzort, akkor menne-e? Vagy a legújabba is bele van írva a Ryzen micro kód? Mert azok a régi verziójú Ryzen támogatott bios-ok nem voltak fent szerintem. Egy próbát megér ha lefrissítem most régebbire .exe fájlal és utána belerakom az újabb Ryzen procit az említett bios-al ami nem volt rajta, csak windowson át jött 2 db anno, vagy a legfrissebbe is benne van a Ryzen kód írva? Van P06 és P09 alaplap ebből a brand gépből, de mindkettő megkapta anno a Ryzen bios-t. Tehetetlennek érzem magam, próbát megér, vagy engedjem el mert időpocsékolás lenne?
-
Fuel
tag
Pár embert itt megvárok még azért, hátha tud valaki ebben segíteni, be vagyok zsongva, azért mert nem megy vele, kár e erőltetni a dolgot, vagy hagyjam a fenébe, én sem tudom pontosan.
szerk.: Jogtiszta Windows is bele van írva a BIOS-ba, ő választja ki automatikusan mi kerül fel, mikor telepíted. Akár írnék a HP Supp-nak is valamit, hátha ők tudnak valami megoldást.
-
westlake
félisten
A BIOS-t te látod, mi nem. Tehát te tudod, hogy mit lehet állítani és mit nem. Adottak a lehetőségeid, nincsnek speciális opciók. Egyébként pedig annyira mindegy, hogy 8192 MB, vagy éppen 7936 MB. De annak sincs nagy jelentősége, ha éppen valamilyen oknál fogva minden esetben 512 MB-ot dedikálna, és 8 GB-nyi RAM helyett csak 7,5 GB-ot tudna használni a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kedvcsinálót kapott a hamarosan megjelenő RoadCraft
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest