Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdjhonny5
csendes tag
Hali!
lenne egy hatalmas problémám)
a biosom meghalt vagy legalábbis nem ad életjelet)az alaplapom egy asus m2r32-mvp a legfrissebb biosal( kb egyhónapos bios) 3hete frissitettem minden probléma nélkül.
most vettem egy x2 5000be procit amit tegnap beleraktam, elindítottam a gépet, simán beindult windows meg minden, látta a procit, és minden cuccot. majd kb félóra mulva ujraindítottam ekkor a postnal bejött hogy bad bios checksum, kereste a .rom fájlt majd kiírta hogy start erasing...ok utána start programming...ok kicsit várt majd irta hogy kapcsoljam ki a gépet és állítsam be a biost...
kikapcsoltam csak már vissza nem megy...(( semmire sem reagál, elem kivéve, cmos reset, lehuzva minden fölösleges venti, vinyó, de semmi) felpörög minden rendesen mint máskor de nem történik semmi,
probáltam alaplapi cdt floppyt , de hozzá sem nyul egyikhez sem...
nem reagál billentyűkre sem...nem igazán értem..
valaki tud segíteni hogy mi lehet a baja? az lehet hogy teljesen lenullázta magát a bios?
mit lehet csinálni, vagy mehet kukába az egész?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- ASUS ROG Ally
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs