Hirdetés
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinoka79
csendes tag
Lehet hogy nem jó helyre irok, egy kis helpet szeretnék kérni... Nemrég vettem egy RADEON 9600se-t; 8XAGP-s kartyat... P4VXASD2-es alaplapom van, és sajna nem ismeri fel (pedig elmeletileg tud 4X AGP-t)...hiaba teszem az alaplapra a kartyat, nem ismeri fel, nem csipog...Van valami megoldas? Eddig egy GF2-es kártya volt a gépben, azzal nem votl gndja... a RADEOn kartyat kiprobaltam masik gépen, azon faxan ment, szoval nem a kartya rossz...A poen az, hogy ECS tipusu az alaplap, és a BIOSfrissitest sem tudtam megcsinalni ugy, ahogy irtak az oldalon (AMI BIOS); mivel a hiv. oldalrol letöltött allitolagos BIOS fileban csak ROM kiterjesztesü file volt, BIN nem (ami elmeletileg a BIOS maga lenne)...Sőt, arra sincs semmi garancia, hogy egy BIOSfrissites megoldana a vid.kari felismerős problemat... Valaki help...

Új hozzászólás Aktív témák
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest