Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Sziasztok,
A történet a következő: Egyik reggel a gépem folyamatosan pittyeget, majd mindig újraindította magát kb 5 másodpercenként. Kivettem az egyik memóriámat és után ez abbahagyódott és betöltött az op. rendszer. Rákövetkező napon sajnos már nem akart betölteni a gépezet...ezt követően próbáltam volna javítást/újratelepítést eszközölni rajta hátha az okozza a problémát de amellett, hogy a windows 10 logoig eljut a gép még a pendriveről sem tud bebootolni, mert hogy egy pillanat erejéig feljön a windows logo majd a bal felső sarokban villog a kurzor és egy idő után sötét lesz a képernyő. Próbáltam automatikus javítással is de az is csak tölt és soha nem jut el sehova. Ebből adódóan gyanakszom valamilyen BIOS beállításra/alaplap gondra, de nem találom a megoldást a problémámra. A BIOS beállítások elvesztek/visszaálltak egyfajta beállításra. BIOS update sem segített, az elemet eltávolítottam egy rövid időre és áramtalanítottam a gépet. Próbáltam másik merevlemezzel is de ugyan ezt produkálja.Gigabyte GA-H81M-D2v rev1.0 az alaplap típusa
Esetleg valakinek van ötlete/véleménye a szituációra?

Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest