Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
válasz
alkatreszek
üzenetére
Advanced Configuration and Power Interface ez egy energia gazdálkodási cucc nem tudom mi a baja a xpnek vele de nem a biossal lesz gondja. 1 szeretném tudni a bios tipusát. lehet hogy ki lehet kapcsolni (nem valószínü ritka az olyan lap) de nekem is volt ilyen problémám és a proci volt a bűnös az l2cache behalt és még ráadásnak amibiosos volt ami kézibe vezérelte ezt a kérdést ugye tudvalevő hogy ez a biosfajta nem rendelkezik acpivel. kb az xp 32bitbe lépés után be is jött a kékhalál! igen már emlékszem nekem is erre ugatott na gondolhatod dobtam is kifele a proci és a lapot is és nem is kerestem megoldást jó tudom hogy nem olyan régi a lap ha jól tudom akkor s775 ös intel. De sajna az a gond hogy az acpi automatán kapcsolja be az l1 et és az l2őt és az l3 is és ki sem bírod kapcsolni. de figyel próbáld meg a következőket: megboltod a ház oldalát és keresel egy c-mos resetet és bekapcsolod a jumperrel. 2: nyomsz egy del gombot és belépsz a biosba najó tudni kéne milyen bios van a lapon írd meg és mondom mi van tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- UPDATE 12.29. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest