Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Red five
csendes tag
A BIOS be sem jön!
A proci nincs túlhajtva, de mielőtt ez történt érdekes hangja volt a CPU ventinek, míg meg nem tisztítottam. (Az BIOS elem ki/be művelettel amúgy már próbálkoztam, tényleg lehet hogy le van merülve az elem?) Ja, és raktam bele egy RAM-ot ami nem biztos hogy jó, de ettől szvsz nem kéne ezt csinálnia...
[Szerkesztve] -
fügike
senior tag
Be tudsz menni a BIOS-ba? Mert ha igen, egy LOAD BIOS DEFAULT, vagy egy LOAD FAIL-SAFE BIOS vagy mi segíthet. Majd ment, kilép, és újraindít.
-
Red five
csendes tag
Üdv!
A fenti hibaüzenetet írja ki a régi gépem és SystemDisk-et kér! Mit csináljak? A BIOS-t már letöltöttem hozzá (egy .bin fájl), de úgy tudom ez kevés hogy elinduljon a rendzser. Rendszer lemezt kell csináljak? Windows-ban készített jó lesz neki, vagy mi?! Mi kell a lemezre pontosan, hogy elinduljon a gépem?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest