Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maxrad1580 #11 üzenetére
Pont ez lett volna a kérdésem, de ezek szerint ilyet nem lehet csinálni.
Van egy régebbi laptopom. Egy fujitsu m7440g. Vettem hozzá egy külső dvd írót, mert a belső tönkrement és nem akartam már belsőt venni, a külsőt tudom használni más géppel is.
A probléma az volt, hogy windows telepítés nem indult el a külső íróról, akárhogy próbálkoztam, nem ment. Majd csináltam rajta egy bios frissítést, windows alól. A bios gond nélkül le is frissült, de azóta tapasztaltam néhány problémát, ami a bios frissítés óta van, bár nem tudom, hogy ennek lehet e hozzá köze. A wifit nem tudom bekapcsolni, mármint feltelepítem, látja az eszközkezelőben is. Lehet ez az új bios műve? Ezért akartam visszarakni a régit, de akkor ezek szerint olyat nem lehet. Illetve a régi bioshoz csak cd image fájl van, amivel csak dos alól tudok biost frissíteni, de ezt nem tudom hogy kell, bár ezek szerint tárgytalan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Befejeződött a Fallout TV sorozat 2. szezonjának forgatása
- PlayStation 5
- Tippmix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest