- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
laja80
tag
sziasztok!
tegnap este kikapcsoltam a gépet,ma reggel kapcsolnám be és miután kiirja gépeim paramétereit/proci,vinyo stb/megáll és nemmegy tovább,és fehér keretbe látom az infokat/vinyo,proci,monitor stb/ és a ramnál van 1 kurzor ami villog..de innen nemmegy sehova..
probáltam cmos resetet de semmi.
kérdésem azlenne hogy biosfrissítés segitene e?
gigabyte ep31 ds3l rev 1.0 tipusu a lapom,és azlenne még kérdésem hogy qflashbe hogy kell frissiteni biost mert egyszer csináltam már de nememlékszem pontosan. -
s200
tag
Ameddig össze nem jön a pénzed egy másik alaplapra.

"Kékhalál" esetén józan ember nem a BIOS frissítéssel kezdi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A "kékhalált" leginkább hardverhiba vagy a winfos kerneléhez nagyon közel álló driver/szoftver galibája okozza. Amíg nincs kizárva a hardvergond, öngyilkosság a BIOS frissítés. -
tupacamaru
veterán
Van Windows 98 SE telepítő CD-d? Arról ha bebootolsz akkor lehet választani egy olyat hogy CD-rom támogatással DOS. Szerintem annál át lehet váltani a C: meghajtóra. Mondjuk ha a C: NTFS akkor nem tudja olvasni. Én a BIOS frisssitést egy pen drive-al szoktam megoldani, Win 98 alatt megformáztam rendszerlemeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)