Új hozzászólás Aktív témák
-
rakosyy
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
hat ha ramesz a linkre ott irja Asus P5N32 SLI Deluxe , az asus oldalan nem kaptam semit viszont erdekelne ha van valakinek tapasztalata vagy esetleg ien lapja V02.58 as bios updet .. errol szeretnek bovebb infot
-
Killer man
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Igen, most látom, h az kisebb csati a képen.
-
Csákk
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ok, köszi

-
heno68
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Lehet, hogy igazad van... Csak mondom hátha lehet bios frissítéssel...
-
mtade
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Most nagyon szőrösnek gondolsz, ha azt mondom, hogy iszonyat zavar? Lehet ebből lapcsere lesz, csak sajnálnám a frissen vásárolt vasat szétszedni...
-
Ace Ventura
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát ebben igazad van, kajla fingom sincs

-
Szatesz
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Azt nemértem miért nem olvassa be a gyári cd röl a biost mert a könyvében is ezt irják hogy nem meghal a bios hanem van rajta egy program ami leblokkolja a biost ha hibás lett és akkor berakod a cdt vagy usb pendrivot és arrol bebootoltatod és ennyi de ez nem akarja beolvasni a gyári cdn lévö filet pedig fel is pörgeti nem tudjátok ezt miért csinálja?
-
Szatesz
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
igen be is raktam de nem olvassa be.. már probáltam usb röl is pendrive val..
floppyrol is megakartam probalni de nincs floppymeghajtó a laptopban éés nemtudom kiirni rá a file-t...P5KC.RAM ez a file van a cdn is de nem olvassa b Nemtudom mit tegyek pedig fel is pörög a cd..
Valami tipp? -
Kiskokó
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi szépen.. azt elmondanád hogy kell egy iylet végigcsinálni?? és esetleg milyen problámák léphetnek fel ?? és ha ezt frisitem akkor a 2.0 pentiumom tudom majd huzni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest