- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Szia, nagyon köszi a gyors választ.
Ezen már túl vagyok, sajnos. Innen leszedtem a 4.20-at (állítólag a z egyből .30-ra frissítés az 1.10-ről problémás lehet), kicsomagol, FAT32-es pendrivera rámásol, de sajna a BIOS-ban nem látta az instant flsah-nél, hogy lenne file a pendrive-on.
Ez volt az első amit megpróbáltam. -
-
cibus
senior tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nem hinném, hogy erre élne a gari :/ biztos ilyen alól kibújnak.
Azon gondolkozom, hogy van ezen külön flash BIOS-os usb hátul, meg flash BIOS gomb, hogy tudom flashelni akár CPU ram nélkül is.
Az nem lehet, ha beüt a krach és elszáll az áram, akkor utána ezzel a flash BIOS gombbal utána újra tudom és nem lesz belőle tégla? -
AthlonXP
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Ki van kapcsolva a csm.
Elem kivétel egyelőre halasztva, mert ahhoz ki kell vennem a vga-t a gépből, pont alatta van az elem. Majd hétvégén, akkor több időm lesz.
Biosban bármit állítok, bekapcsolás után, mindig az EZflash menüt adja be. ESC-vel kilépek, átlép a normál bios ablakra, újabb ESC, majd indítja a windowst...
Elég idegesítő. -
abdulka1
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Sajnos semmiféle leírás nem volt mellette.
Ne kérdezd, hogy miért, de ha van rá lehetőség, akkor szeretem életben tartani a régi masinákat. Ezzel az a gond, hogy az eredeti (halott)Celeron 900-ra tervezett hűtése erősen köhög a T9600-al, és ezért menne bele egy szolidabb P8700, csak sajna jelenleg annyit produkál vele, hogy bekapcsol, de a monitor fekete marad, és az állapot jelző ledek alapján, nem indul a boot folyamat. -
DjSaffy
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nem hiszem hogy el volt piszkálva. 100% os frissítés után az automatikus újraindítás után már se kép se hang. Debug led nem világít bekapcsolásra nem reagál. CMOS reset nem segít ennél a Z490-nél nincs backup opció bios javításhoz csak a külső flash(esetleg bár ebben az esetben az sem segített: [Corrupted bios uploaded to official support page] .
-
törölt tag
válasz
Doky586
üzenetére
Hiába a beállításoknak, a proci órajele alacsonyabb lett kb 70-100Mhz-el, offsetvoltage -0.0725 re állítva mint az előzőn és semmi, ugyanúgy melegszik. Ezért szeretném a régit mert ott nem volt semmi probléma, és a gép teljesítménye is jobb volt. Üdv. (Ryzen 5800x proci van az alaplapban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- DOOM - The Dark Ages
- World of Warships
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

MTPW
regen jartam mar erre, kerlek nezd el a betero vandornak!!