Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Steam Deck
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tappancs2001 #4210 üzenetére
Szia!
mint írtam is, ha a legutolsó, 2016-os BIOS verziónál nincs olyan megjegyzés, hogy frissítés előtt kérné valamelyik korábbit, akkor szerintem a legújabbat rakd fel.
Hibaüzenet frissítés közben, az nem túl szerencsés, szerencsére én még ilyennel nem találkoztam, szóval én ez ügyben nem sokat tudok mondani. Arra az általános szabályra ügyelj, hogy a frissítés alatt ne hogy áramszünet lépjen fel, ezért arra az időre egy szünetmentes tápot próbálj valakitől kölcsön kérni, ha nincs, vagy vidd el hozzá a gépedet. -
válasz
Tappancs2001 #4207 üzenetére
Szia!
igen, alap esetben elég a legutolsót feltenni, mert elvileg abban a korábbi dolgok is benne vannak. Viszont, a biztonság kedvéért, a legrégebbitől kezdve, haladva a legfrissebbig, olvasd el a BIOS-hoz tartozó megjegyzéseket, mert nagy ritkán lehet olyan, hogy egy frissebb verzió telepítéséhez, kéri valamelyik korábbi telepítését, de egyébként nem ez a jellemző. -
MrDerekas
addikt
válasz
Tappancs2001 #3758 üzenetére
Ha esetleg megerősítésre vársz, akkor a kolléga jól írta
Csak a legfrissebbet.
-
válasz
Tappancs2001 #3758 üzenetére
Csak a legfrissebbet tedd fel. /F20g/
-
Livius
őstag
válasz
Tappancs2001 #3695 üzenetére
Valószínű, hogy a zip-ben van egy
H170D3HP.20g
nevű fájl. Ezt kell felrakni egy pendrive-ra, és a Q-flashben egy egyszerű fájlkezelős kis listás ablakban a pendriveról kiválasztani, aztán kb next next finish a dolog mostanában már. Amúgy a kellemetlenségek elkerülése végett érdemes minél kisebb kapacitású pendriveval próbálkozni, szóval 1GB-os esetleg még kisebbel vagy ilyesmi. Valamint talán jobb ha FAT32-re van formázva, mint NTFS, a sikeres frissítés után meg nem árt egy BIOS alap beállítást betölteni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- eGPU tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő