Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Abból indultam ki, hogy el sem indul (ilyenbe már én is belefutottam egy régi Asrock 775-ös lap kapcsán). De ezek szerint elindul? Még olyannal is találkoztam - s talán nálad is hasonló a helyzet -, hogy elindul, de nem megfelelően ismeri fel a procit, más sebességeket, feszültséget stb. állít be hozzá. Elméletben ennek sem kellene gondnak lennie, de az eredeti procid bent hagyását azért javasoltam, mert azzal tutira megy a gép.
Ismétlem, ha a jelenlegi prociddal elindul a gép és helyesen ismeri fel, akkor nincs gond. Ellenkező esetben ha eldobja magát a frissítés közben, az gáz (is lehet). Lehet, hogy túl óvatos vagyok, de én visszateném arra az öt percre a régi procit, amíg frissíted a biost.
A többi pedig úgy, ahogy leírtad, Biztosan menni fog. Sok sikert! -
looser
addikt
Ez feltehetőleg semmi másra nem utal, mint hogy ha előtte teszed be a cpu-t, akkor már nem indul el a gép, tehát régi procival frissítesz és mehet a csere!
Ehhez, mint fentebb tárgyaltuk, nem is szükséges rendszer, tehát ha nem telepített géped van, elég, ha egy live windowst elindítasz (amihez elég egy usb kulcs vagy cd/dvd) és az alól csinálod meg az update-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest