- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
karaly93
csendes tag
Köszöntem.
De úgy jártam hogy jelen pillanatban hogy a 3.90 bios van fenn és nem tudom a windowst bebootoltatni.Mármint a régit mert nem huztam új windows évek óta ez van ha nem lenne muszály nem raknék újat.Hibajelenség a következő: post lemegy majd bejön az asrock logo elkezdi tölteni a windows és ott csak körbe körbe mennek a pöttyök nem történik semmi.Egér és a bill vissza jelző ledje ki be kapcsolgat kb 5 mp-ként.Ha jol gondolom ez egy boot loop lesz. Ha nem és találkozott valaki ezzel a jelenséggel és tudna segíteni a nélkül hogy újra kéne húznom a windowst megköszönném.Ui:másik vinyóra simán felment az új windows és a kötelező javitási tippeket (cpu vcore állítás stb..)megvoltak.
-
PerczelZita
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi