- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Nikon DSLR topik
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gamer21
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Én is azt hittem, de nem sajnos!
Én ma délután csináltam meg a bios frissítéseket, nekem 1.5 volt alapból és szépen növekvő sorrendben kellett frissítenem a hogy The Goth mondta.
Aztán 2.5 megálltam, kiváncsi voltam hogy onnan az alaplap bios megtudja e frissíteni magától 2.6 és onnantól már sikerült neki, és minden rendben hála istennek. -
The Goth
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Röviden, tévedsz. Kicsit kifejtve: Sok esetben egy adott biosra való frissítés megköveteli egy korábbi konkrét bios verzió meglétét, ezért nem ajánlott ilyen 5-6 biosnyi ugrásokat „egyben letudni”, mert ez akár teljesen haza is vághatja a lapot. Csak néhány hozzászólást olvass vissza, és láthatod, hogy manuálisan sem lehet mindig. ...szerencsére. Előfordulhat, hogy nem minden lap szól emiatt, és engedi lefutni, (szerencsére azért a mai lapok elég hülye biztosak) de a végeredménye… Az automatikus frissítéseket ilyen esetekben ezért is nem futtatja le. Aki annyira sajnálja rászánni az időt, hogy megcsinálja biztonságosan, az vagy hagyja a francba, vagy megérdemli a következményeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Nikon DSLR topik
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Micro Four Thirds
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest