- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gamer21
tag
válasz
MrDerekas #3917 üzenetére
Én is azt hittem, de nem sajnos!
Én ma délután csináltam meg a bios frissítéseket, nekem 1.5 volt alapból és szépen növekvő sorrendben kellett frissítenem a hogy The Goth mondta.
Aztán 2.5 megálltam, kiváncsi voltam hogy onnan az alaplap bios megtudja e frissíteni magától 2.6 és onnantól már sikerült neki, és minden rendben hála istennek. -
The Goth
tag
válasz
MrDerekas #3917 üzenetére
Röviden, tévedsz. Kicsit kifejtve: Sok esetben egy adott biosra való frissítés megköveteli egy korábbi konkrét bios verzió meglétét, ezért nem ajánlott ilyen 5-6 biosnyi ugrásokat „egyben letudni”, mert ez akár teljesen haza is vághatja a lapot. Csak néhány hozzászólást olvass vissza, és láthatod, hogy manuálisan sem lehet mindig. ...szerencsére. Előfordulhat, hogy nem minden lap szól emiatt, és engedi lefutni, (szerencsére azért a mai lapok elég hülye biztosak) de a végeredménye… Az automatikus frissítéseket ilyen esetekben ezért is nem futtatja le. Aki annyira sajnálja rászánni az időt, hogy megcsinálja biztonságosan, az vagy hagyja a francba, vagy megérdemli a következményeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged