- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gamer21
tag
válasz
MrDerekas #3917 üzenetére
Én is azt hittem, de nem sajnos!
Én ma délután csináltam meg a bios frissítéseket, nekem 1.5 volt alapból és szépen növekvő sorrendben kellett frissítenem a hogy The Goth mondta.
Aztán 2.5 megálltam, kiváncsi voltam hogy onnan az alaplap bios megtudja e frissíteni magától 2.6 és onnantól már sikerült neki, és minden rendben hála istennek. -
The Goth
tag
válasz
MrDerekas #3917 üzenetére
Röviden, tévedsz. Kicsit kifejtve: Sok esetben egy adott biosra való frissítés megköveteli egy korábbi konkrét bios verzió meglétét, ezért nem ajánlott ilyen 5-6 biosnyi ugrásokat „egyben letudni”, mert ez akár teljesen haza is vághatja a lapot. Csak néhány hozzászólást olvass vissza, és láthatod, hogy manuálisan sem lehet mindig. ...szerencsére. Előfordulhat, hogy nem minden lap szól emiatt, és engedi lefutni, (szerencsére azért a mai lapok elég hülye biztosak) de a végeredménye… Az automatikus frissítéseket ilyen esetekben ezért is nem futtatja le. Aki annyira sajnálja rászánni az időt, hogy megcsinálja biztonságosan, az vagy hagyja a francba, vagy megérdemli a következményeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest