- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
ezek szerint akkor elég az ha kihúzok pár kelléket (cd olvasó/író floppy) hogy megnézzem a táp a hibás e.
igazam van? -
(Bundás)
addikt
válasz
Printszkrín
üzenetére
Szerintem most extrém esetben lehet táphiba, ha tökéletesen működik a tápegység annak ellenére, hogy Mercury (bár ez lehet paradoxon
) , akkor elégnek kell lennie a 9550 kihajtásához. Boot közben nem nagyon erőlködik a videókártya, ráadásul alapjáraton van, szóval a Windows-ban tuningolva semmi baja, akkor nem sok köze van a táphoz.
Nekem is volt, hogy 4-5 darab különféle videókártya járt a gépben, egyiknek se volt letörölve a driver-e és eléggé sokat erölködött a BOOT, kereste a nem létező dolgokat... -
don pardon
aktív tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
ha belegondolok akkor eddig minden ment tökéletesen egy geforce mx 440-el és miután kicseréltem 2 hete egy radeon 9550-re azót szarakodik. szóval simán lehet hogy neked lesz igazad.
kössz a jó ötletet
amúgy megnéztem a windows xp helpjében és ott aztírja hogy akárhányszor lehet aktiválni az xp ha mindig ugyanaz a gép
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) , akkor elégnek kell lennie a 9550 kihajtásához. Boot közben nem nagyon erőlködik a videókártya, ráadásul alapjáraton van, szóval a Windows-ban tuningolva semmi baja, akkor nem sok köze van a táphoz.