- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirjan
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
nos...
átolvastam már előtte,de-mint most kiderült-nem elég figyelmesen. nem bírom profi szinten az angolt de azért sokadjára megértettem. tehát akkor kell szereznem valahonnan egy őskövület szerű win98/ME bootlemezt majd valami ramdrive-ról kell flesselni. ha ez sikerül én megeszem a kalapom...
köszi a helpeket! -
-
don pardon
aktív tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
köszönöm a gyors tanácsokat
a reinstallálással az a bajom, hogy az xp-n van vmilyen számláló hogy hányszor lehet aktiválni nem? holnap első dolgom lesz 11kor megnézni bios beállításokat, hátha nem az amit írtál.
az a lehetőség fennáll, hogy a videókariban van vmi hiba? vagy mivel windowsban már tökéletesen működik már kizárja?
amúgy nagyon köszi
(jó ez a PH
) -
Xyrius
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
ok
alaplap pontos neve: Epox EP-61EXA-A/61LXA/61LXA-M/68LXR/KPA-LA
nem tom mi az a sok halandzsa a végén
Egyébként a Phoenix Technologies Ltd. (Award) honlapján járkálva láttam, hogy 3 lépésben frissíthetném a bios-t csak persze nem ingyen
Egyébként nem tudom mire mennék az új bios-sal, de hátha nyújt vmi újdonságot.
Ebben a biosban pl. semmit nem tudok állítgatni a procival kapcsolatban, azaz én eddig semmit nem találtam. Pedig jó lenne egy kis tuning teszt ;)
Qwoorp Xyrius
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

átolvastam már előtte,de-mint most kiderült-nem elég figyelmesen. nem bírom profi szinten az angolt de azért sokadjára megértettem. tehát akkor kell szereznem valahonnan egy őskövület szerű win98/ME bootlemezt majd valami ramdrive-ról kell flesselni. ha ez sikerül én megeszem a kalapom...
)