- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Szia!
Sajnos részletesen nem nagyon tudom leírni mert ahhoz pontos alaplap típust kell írj, de a megoldás neked rendelkezésedre áll a gyártó weboldalán.
Ezen az oldalon kiválogatod a deszkád a listából.
MSI driver oldala
Látni fogod, hogy kidob egy bios fület fent és ott leírják, hogy milyen formátumú biosod van hozzá. Többnyire, olyanok most már ezek a dolgok, hogy win alól is lehet updatelni, de én valahogy nem bízok ebben. Csináld lemezről vagy cdről az a tutibb. Esetleg ha van kéznél egy szünetmentes tápod akkor az a legjobb, ha rátolod a gépet, mert mi van ha abban a kritikus 1mp ben jön egy kicsi áramszünet...Na szóval ezek általában olyanok, hogy a gyártó ad egy kis progit meg egy bin fájlt. Ezeket felmásolod a tetszőleges adathordozóra cd vagy kislemez. Nem utolsó sorban az adathordozóról fel kell hogy bootoljon a gép. Csinálsz egy rendszerlemezt vagy egy cd bootosan írsz ki és melléírod a két kis cuccost amit letöltesz...
Mikor felbootol a gép a lemezről/cdről akkor utána bepötyögöd a progi exe-ének a nevét. Elindul a progi és ott már nagyon egyértelmű lesz a dolog. Fontos, hogy míg tölti a biost addig ne nagyon kapcsolgad nyomogasd!
Jajj és nagyon fontos még, hogy nem elég csak az, hogy az alaplap típusa egyezzen mondjuk MSI p4hadx most mondtam csak valamit, hanem van utána az alaplapon még valami rev2.0 vagy rev 3.1 mindegy mikor letöltöd a biost győződj meg arról, hogy biztos ehhez a deszkához van amit te használsz. Nem tudom, hogy van e benne ilyen védelem, hogy nem enged mást feltenni rá, de bajt elkerülendően mindenképp figyelj a jó biosra, mert ha nem a laphoz valót dobod fel akkor is szivacs van...
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest