Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Google Chromecast topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Házimozi belépő szinten
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Lenne egy kérdésem. Van nékem egy Foxconn 661es alaplapom és egy celeron 2.6gzhes procim. ez eddig világos. namármost vettem egy 2.4es celeronD-t amit húzni fogok de az istenért se akarja a gép elfoggadni aaz új jövevényt. pedig az alaplap támogatja a celD-t. mindent próbáltam: biosban defaultból indítani, alaplapon jumperelni...de nem jött össze. Arra gondoltam azért nem jön össze mert az alaplap esetleg idősebb a celD-nél(mert a kézikönyvben nem említi de a weblapon meg ott van) így arra következtettem hogy elavult a bios és nem ismeri fel. Ez eddig megvan az új bios (2005.jan) és frissíteni kéne. azt javasolták hogy floppyra nyomjam fel és arról bootoljak és akkor frissíti. de nekem nincs floppymeghajtóm. az lenne akérdésem hogy esetleg cdről nem lehet e frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Dogee V20pro
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest