- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Lenne egy kérdésem. Van nékem egy Foxconn 661es alaplapom és egy celeron 2.6gzhes procim. ez eddig világos. namármost vettem egy 2.4es celeronD-t amit húzni fogok de az istenért se akarja a gép elfoggadni aaz új jövevényt. pedig az alaplap támogatja a celD-t. mindent próbáltam: biosban defaultból indítani, alaplapon jumperelni...de nem jött össze. Arra gondoltam azért nem jön össze mert az alaplap esetleg idősebb a celD-nél(mert a kézikönyvben nem említi de a weblapon meg ott van) így arra következtettem hogy elavult a bios és nem ismeri fel. Ez eddig megvan az új bios (2005.jan) és frissíteni kéne. azt javasolták hogy floppyra nyomjam fel és arról bootoljak és akkor frissíti. de nekem nincs floppymeghajtóm. az lenne akérdésem hogy esetleg cdről nem lehet e frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest