Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Sziasztok.
A következő laptopot akartam frissíteni
Gigabyte Z490 GAMING X alaplap
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8G16GB 3200MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator RGB CL16 (2X8GB)
Intel Core i5-10600K 4.1GHz Socket 1200 (BX8070110600K)Letöltöttem egy F23 nevű frissítést (mb_bios_z490-gaming-x_8acml011_f23)
Pendrive be, formázás, Fat32, Másolás, majd Q-Flash (jó helyre dugva), bios szépen frissül, újraindul a gép, és a win nem akart betölteni.
Próbáltam visszatenni az előző bios verziót, vagy ujra az újat, de hibát írt ki.
Nagy nehezen csökkentet módban bejött a win, gondolván biztos a videó kártya driver a ludas, azt letöröltem, kért egy újraindítást, így viszont bejött a windows. Erre magától leszedte a drivert, és bejött minden ahogy kell.
Jelenleg itt tartok, nem merem újraindítani a gépet
(memória vásárláshoz akartam frissíteni a biost, még hardver módosítás, újra pasztázás nem történt, ez most jönne)
Most akkor működik, vagy mi történt?
szerk.: direkt figyeltem mindenre, jó verziójú bios frissítést töltsek le, a megfelelő alaplaphoz (van rev1.0 meg 1.1, nekem 1.0 van), meg átnéztem hogy hova illik dugni a pendriveot
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest