- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- E-book olvasók
Aktív témák
-
HoR_PeT
csendes tag
Hello!
Frissitettem a biost a KR7A-133R tipusu alaplapomnal (valoban pofon egyszeru, csak tulaggodtam :)
kosz -
Hor_Pet. Ontod a kérdéseket, pedig minden világosan le van írva...
Ha nem csináltál, és ennyire bizonytalan vagy, inkább vidd el máshoz. -
fügike
senior tag
Olvasd el, ahonnan letöltötted a BIOS-t, mindennek meg kell lennie leírva, ráadásul többször is felhívják a figyelmedet rá, hogy MINDENT JÓL OLVASS EL! Ezután általában készíteni kell egy sima DOS-os indítólemezt, mégpedig bemész az MSDOS-ablakba - ha van olyan, ha nincs kölcsönkérsz egyet -, és mondod neki, hogy FORMAT A: /s. Ekkor csak a rendszerfájlokat rakja fel, semmmi egyebet.
Rárakod a lemezre az awflash.exe-édet, meg a letöltött BIOS-t, lemezzel indítasz, aztán elinítod a flash-t, ahogy a gyártó leírta.:) Csak közben rágod a körmöd, hogy ne legyen áramszünet!;) -
gesa
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam azon, hogy az ABIT BG7E lapom BIOS-át megfrissítem. Hát utána néztem az ABIT-nál. Alaplap típusa alapján megtaláltam a legfrissebb BIOS-t, ami természetesen nem letölthető. Vajon nem célszerű használni, valami gond van vele? Erre utaló megjegyzés nincs a lapon. Gondoltam megnézem az amerikás oldalt, onnan sem lehet letölteni, mert a taiwan-i oldal van belinkelve. Ezután kerestem awardflesh progit, a tw oldalról awdflash823.exe az us oldalról awdflash.exe tölthető le. Most melyik a jó? -
Sergio
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha Biost akarok frissíteni és azóta több változat is megjelent mint ami az én Biosom, akkor elég csak a legfrisebbet vagy végig kell menni az összes újabb Bios frissítésen???
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- BMW topik
- További aktív témák...
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest