- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
xandrush0831 #50 üzenetére
Egyreszt ahogy a RDR2 PS4en futott nyugodtan nevezheto impresszivnek, masreszt eloadni, hogy egy PS4 Pro-nal erosebb gepen jol futott finoman szolva is nevetseges. Erdekes, egy PS4 araba kerulo gepen meg nem futott jol de ezt valahogy senki nem emlegeti.
-
Chapel
addikt
válasz
xandrush0831 #50 üzenetére
Gamer pc-s verzióról saját tapasztalat:
Sűrű erődben a fa tesszalláció erősen fogta a gépet, long detalis/soft shadowds legtöbb opció Ultra vs high-med között alig volt látvány beli látványos difi, de teljesítményben bezony igen.
Aztán ott van pl. az msaaa/Fxaa reflection msaa... mindenki döntse el hogy egy 99%-ban zöld környzeteben játszódó gameben mennyirek kell vagy sem egy tükröződés effekt.
Víz fizika. Imádtam hogy felkavaratam a vizet, tök, jő és én IMÁDOM, konkrétan fizika/látvány megszállott vagyok DE 5x már nem a víz effektet néztem hanem hogy ne lőjjenek seggbe
Szóval, csak mihez tartás végett: nem volt konzolom, havernak igen, aktuális legjúabb,nem tudok mit lehet egy konzol menüben grafban állítani - feltételezem a pc verzió 60+ opcióának jó ha a 10-edét - de ha ezekkel jól játszott az ember, megvolt a kellő fps és a látványon sem esett csorba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Sorozatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest