Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #36 üzenetére
Ne legyél már √...
-
Carlos Padre
veterán
For the haters
-
Daelion
őstag
Nem néz ki rosszul az biztos de engem sosem fogott meg ez a GTA hype pedig az összes részt játszottam a maga idejében úgy ideig meddig de komolyan nem tudtam venni egyik játékot sem. 'passz valahogy nem kötöttek le rendesebben'
Majd kipróbálom valamikor ha lesz PC-n de még GTA V-t sem vittem végig szal ráérek vele. -
nanocry
tag
Úgyis jönni fog idővel egy PC specifikus trailer a játékból, ami a PC-s látványt fogja bemutatni. Én már az elején is gondoltam, hogy konzol captured cuccot mutogatnak, ami szerintem kemény ahogy kinéz, ez PC-n még komolyabban fog kinézni egy-két évre a konzolos megjelenéstől. Ha úgy alakulnak a csillagok, talán a RTX 60xx szériához fogják szórni, szerintem..
-
oriic
HÁZIGAZDA
https://x.com/RockstarGames/status/1920181314092765494
"Grand Theft Auto VI Trailer 2 was captured entirely in-game from a PlayStation 5, comprised of equal parts gameplay and cutscenes."
-
gézu
őstag
válasz
ScomComputer #3 üzenetére
28? Akkor nem kell kapkodnom, mert az V-be is csak pár hete kezdtem bele.
-
Chapel
addikt
Én örülönék egy hivatalos ingyenes RDR2 4k textura packnak, olyan részketes és szépen müködő (közép kategóriás gamer pcn) RTX-es mint a Gta Enhanced.
Gzóta V alap kiadás maxox-> Gta enhanced maxon 170fps átlag vs 92 fps átlag.
Gta rannogó vagyok az első rész óta isten tudja hány százezer órám van bennük és csak single.
Mikor barátnő panaszkodott, bevontam - hehe ördögi és mükmödő trükk.
DE! Szép igen, persze, de őszíntén egy Gtav Enhanced és 2 nexus mod (textúrákat érintű up) után....én nem látom a ~15 éves fejlesztői idő okozta látvány beli difit.
És van még egy félelmem van: SEHOL nem mutatnak fizikát, autókra, törésre csak cutscneneket de azt is vagy 3 mp-re....engem ez aggaszt erősen, jöjjön csak pcre később mert ha folytatják a fizika butítását mint az V-nél a 4-hez képest nem, hogy 100 dolcsit nem adok lrte de 50.et sem. Oké utáld hogy nem VFS 300-róé 8 méter alatt ál meg a gép,de a roncsolás egyedül álló volt, a deforméciót nem tudtam 2x ugyan úgy létrhozni 100+ óra alatt.
Van elég minőségi game, meghát RDR 2 újratolható és kapunk egy nagyban más történetet is döntéseinknek hála -
negro
őstag
válasz
Plazmacucci #24 üzenetére
Na igen ez a Bonnie/Clyde -os tortenet nem tul erdekfeszito szamomra sem. Jol nez ki illetve jobban mint az elozo resz ami alap. Ettol nem esunk hasra. Akkora ugras amugy sincs mar mint anno volt a 2. resz utan illetve jott a 4. resznel. Amugy is jo `27 mire ez kijon PC-re. Vegul is 12 ev nem eleg egy jatekra...
-
DudeHUN
senior tag
válasz
Felesbandi #25 üzenetére
Itt valszeg CPU limit lesz minden felbontáson konzolon. Nagyon meglepődnék, ha lenne 60fps mód. Esetleg egy 40fps alacsonyabb render mellett.
Ha lehet hinni a pixelszámolásnak ~1440p-ről van skálázva a kép. -
90-es évek B film hangulata.
-
.LnB
titán
Nagyon várom ezt a játékot. Addig el kell majd döntenem, hogy veszek e megint valami konzolt. Vagy várom PC-re, és veszek valami erős VGA-t.
De csak én vagyok kicsit úgy vele, hogy én azért is várom már a VI megjelenését, hogy esetleg nekiállhat akkor a R* egy új RDR-nek?! Annyira szeretném. Tudom-tudom, hogy a R* hogyan tekint arra a sorozatra, fejleszteni sem hajlandó sajnos az RDR2-t. De én akkor is szeretném.
De azért várom tényleg a VI-ot is. Mert ha belegondolok abba, hogy a RDR2 beteg részletességét most megkapjuk egy modern kori Miami-ban, akkor az biztos jó lesz. Kétlem, hogy elkövetnék azt a fiaskót, ami a V-volt. Egy kis visszalépés a korábbi részekhez képest. Ami a sztorin kívüli, single player teendőket illeti.
-
Montanaxy
aktív tag
Ok, akkor alsó hangon 2027-2028-ig nem kell gépet fejleszteni. Kb ez az egyetlen játék, amiért lesz értelme.
-
Az ilyen trélereket nagyon szeretem, klassz volt. Jól megírt story experience-re készít fel, mint az RDR2.
Az, hogy a főszereplőket meg nem érte el a modern kor body pozitivizmusa óriási plussz!! Lucia jól meg lett áldva fenékkel, Jason pedig úgy néz ki mint egy férfi, RESPECT
Szhegzi tréler
-
Chapel
addikt
válasz
Raysen623 #18 üzenetére
Utoljára PS4 Pro-n játszottam az aktuális Uncharted-et.
Milyen pchez képest Rdr2 az 5-ösön?
Van összehasonlítási alapod pl. egy full kox max grafikás sima 80+ fps-es 1440p-s pchez képest?
Fizika, stb-re gondolok? Csak hajt a kíváncsi sokág, most a pc építésre sincs kess, de imádom a gametKÖsz!
-
negyven2
veterán
Ez anno (2018-ban) ilyen minőségben (kinézetben), egy akkor már (és megjelenéskor is) elavultnak tartott, 5 éves PS4 hardveren-en futott (1080p/30fps)!
Vagyis de, én a Rockstar-tól kinézem, hogy ez így fog kinézni és futni (1440p/30fps szinte az összes RT opcióval együtt) PS5-ön és Series X-en.
Red Dead Redemption 2: Official Trailer #3
De ugyan ez volt a duma 2013-ban a GTA V esetébe is, hogy ez biztos nem így fog kinézni X360-on és PS3-on
Grand Theft Auto V: The Official Trailer -
xandrush0831
aktív tag
-
negyven2
veterán
válasz
xandrush0831 #11 üzenetére
Akkor még nem volt konzolom, és PC-n játszottam a IV-et, és alapvetően nekem nem volt gondom vele... cserébe mikor sokkal később megvettem X360-ra, azért nekem ott kitűnt, hogy mennyivel csúnyább a játék...
-
MaraTóni
tag
Az félelmetes h sokan elhiszik amit a nyugati média marketing sugall nekik.
Azt akarod h elhigyjem egy akkor már 5,5 éves konzolon ilyen látvány és FPS várható 4k-ban, ami jelenleg még a csúcs PC-ken is ütne?! Mikor a tapasztalat teljesen mást mond, a jelenlegi és régebbi címek összhasonlításakor PC vs. konzol szinten.... -
-
Azert az biztato hogy ha lehet hinni akkor ps5-rol vettek fel a jeleneteket.
-
MaraTóni
tag
Ez most még ütne, főleg h PC-n így néz ki és valszeg jelenlegi formájában így is fut, vagy még jobban.
de konzolokon... bazd örülhetnek ha meglesz a 20 fps 720p-ben renderelve, felskálázva 1080p-re...
szal igen, nagyon sok millióan bíznak benne h max. 1-2 hónappal később, 2026 őszén jön PC-re is, és talán elég lesz hozzá egy 4080-as h valami hasonló minőséget kapjunk. (a jelenlegi trailert viszont gyanús h 5090-essel vették fel ami vészjósló) -
ScomComputer
veterán
Ne is mond...sírtam mikor beképzelték..sőt fake AI videókkal bizonygatták ,hogy jön a Valentin napi videó.....aztán mégse...
No azért kíváncsi leszek rá, mit dobnak össze,rossz a tuti nem lesz..mondjuk konzolon lesz egy kis HW fék...de PC-n, majd egyszer, baxó lesz.....
Nem baj addigra már 32GB-os vga-m lesz....xD -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer #3 üzenetére
Már a halasztás hírére is egyesek azt találták ki, hogy biztos azért jön később hogy PC-re is megjelenjen azonnal.
Perszeeeee
-
Chapel
addikt
Kicsit aggaszt, hogy néha a 4k-s videó beszaggat (és nem nálam van a hiba)...vegyük jelnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Alig másfél évet kellett várni, de befutott a GTA sorozat új részének friss trailere.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest