- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
hegedus001 #740 üzenetére
Igen ezt tapasztaltam én is sok szolgáltatónál. EUs csomagnál 20GB volt kb a limit roamingban, ami járt talán a korlátlanhoz. Ebbe belefértem, nem kellett ott vennem kártyát de érdekes hogy Olaszoknál nincs unlimited - 100GB nagyságrend a vége
. (legalábbis prepaid esetén)
-
kchris78
veterán
válasz
hegedus001 #738 üzenetére
persze ez stimmel. 2 honapos kulfoldi tartozkodasom alatt 20GBnal megallt a havi forgalmam ugy hogy meg dolgoztam is (ok nem videot gyartok). Sajnos addiktiv eszkoz is egyben es a 100GB erosen atlagon feluli ugyhogy szerintem a reszleteket nem ismerve nyilvan sokan belegondolnak atlagon feluli hasznalatot is...
-
kchris78
veterán
válasz
vadkörte #722 üzenetére
Más a cégek hozzáállása akkor.. nálunk 30 körüli előfizetés van, nem tudom ez mennyire számít nagy flottának.. Viszont minden szám megkapja a korlátlan beszélgetést, és talán 7GB forgalmat. Korrekt (ebben a tekintetben) a T mert gondolom úgy ajánlják meg a következő 2 évre az árat hogy figyelembe veszik a beszédforgalmat - és így aki keveset beszél nem kell figyelnie hogy egyik hónapban kicsit túllépi..
-
kchris78
veterán
válasz
hegedus001 #716 üzenetére
telekomnal 2 evente szamolnak a flottara egy telefonokra elkoltheto osszeget koltes es csomagszam alapjan. praktikus olcsobb iphoneokra elloni akiknek nincs prora szukseguk regit meg nem feltetlenul vennenek ha egyaltalan epp forgalmazza meg a T.
-
kchris78
veterán
az hogy egy piac virágzik az azért nem feltétlenül jelenti azt hogy lenyomja az új beszerzéseket. Plusz, minél jobban felpörög a használt piac, annál jobban megéri majd újat venni mert ez árfelhajtó hatású szokott lenni - és ha nincs új eladás akkor honnan van használt készülék?
Persze egy hardcore user nem tud úgy véleményt alkotni, de itt mindenki legalább egy tucat normál user véleményét tudná közvetíteni - illetve van aki rálát céges flottás beszerzésekre is, hogy a kiválasztott telefonok milyen szempontok alapján vannak - lettek kiválasztva. -
kchris78
veterán
nem, ez más szemszögből (normál ember szemszögéből!) néz a telefonra. Nem az itteni hardcore szemszögből... nagyon-nagyon sokan hallani sem akarnak róla hogy bármilyen használt terméket vegyenek. ez a használt (plusz szürkeimport) adás-vétel egyelőre nem túl jelentős arányban van a teljes eladáshoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem iPhone SE 4 lett a készülék, hanem iPhone 16e. Drágábban is kezd, mint az SE.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest