Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz PTM #372 üzenetére

Nem hiszem hogy ne lehetne megoldani játék streamelését Lan-on keresztül és akkor nem lenne a latency-vel se probléma, de ez megint csak a felesleges bonyolítása a dolgoknak amihez kell megint egy másik eszköz(raspberry, vagy hasonló NUC). Ha elég egy közepes teljesítményű pc(mert a PS5 Pro nagyobb teljesítményű) akkor sokkal kisebb méretben(mAtx, nem itx mert az feláras!!) is vállalható méretű egy pc-házakat kapni ma már, azt meg nem gond nappaliba se elrakni valahova. De továbbra se kiváltani akarom a konzolt csak mondom hogy van ez az opció is ez nem hittérítés... Nem, nem kell ma már a windows-al sem szenvedni, van olyan costum iso windows is ami soha nem updatel csak ha te mondod, nem akarod aktiválni? Lehet azt úgy is használni. Nem akarsz windows-t? Ott van kismillió linux disztró köztük a Steam OS-is. De még kifejezetten retro gamingre kihegyezett distro-k is léteznek.

Sidorovich-Én felajánlottam hogy segítek összerakni egy egy ilyen konfigot. Ezzel kezdtem. Nem érthet mindenki hozzá, ezzel nincs is semmi baj ez is egy szakma, de mindennek utána lehet olvasni az interneten.

Új hozzászólás Aktív témák