- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crea1984
tag
válasz
Tamás1966 #2013 üzenetére
19 re lapot húztam és egy ujabb "underground" márka
De Samsung, iphone bizonyos dolgaival nem tudok kiegyezni főleg nem annyiert amennyiert adjak.... (Pl lassu töltés) Nubia Z60 ultra lett a választás. Bár támogatási hossz kérdéses, de maga a telefon nagyon jól sikerült. Nem melegszik, jó a kamera, jó az akku idő az android szinte stock, iszonyat gyors, stabil, minőségi összeszerelés...le vagyok egyelore nyugozve, sokkal jobb mint amit vártam és akcióban 200 ezer ft alatt kijött. Ha nem cseszik el valami bugos frissitessel engem megvettek mint anno a Poco az F1 el....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Pro majdnem ugyanaz, mint a Redmi 4 Turbo, az alapmodell pedig a Redmi Note 14 Pro, de nem teljesen. Vajon ide miért nem fért be a nagyobb telep?
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest