- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Kilencezer kettoszaz...de ebbol hogy lesz #10k vilagvegeig?
...
-
Rimuru
veterán
Nincs kedve valakinek megdobni engem egy olcsó SSD-vel?
Vigyázat, csalok!
-
ZetorGumi
addikt
Kíváncsiak voltak balesetem részleteire, így ezúton megosztom azt Önökkel:
Szakmámat tekintve fűtésszerelő vagyok. A baleset napján éppen egy tízemeletes ház tetején dolgoztam egyedül. Amikor befejeztem a munkát, megállapítottam, hogy maradt még vagy 200 kilogrammnyi szerszámom a tetőn. A lift nem működött, így ahelyett, hogy ezeket a szerszámokat tíz emeleten keresztül kézben cipeltem volna le, úgy döntöttem, hogy egy hordóban fogom őket leereszteni a tetőről, kötél és csiga segítségével.
Miután a földszinten rögzítettem a kötelet, felmentem a tetőre és bepakoltam a szerszámokat a hordóba. Ezután lementem a földszintre, kioldottam a kötelet, és jó erősen tartottam, hogy a 200 kilónyi szerszám lassú leereszkedését biztosítsam. A baleseti jelentés 11. szakaszában láthatják, hogy testsúlyom 60 kg. Elképzelhetik a meglepetésemet, amikor a 200 kilónyi szerszám súlya hirtelen felemelt a levegőbe. Én lélekjelenlétemet elvesztve elfelejtettem elengedni a kötelet.
Szükségtelen említenem, hogy meglehetősen ijesztő ütemben repültem felfelé az épület fala mentén, neki-neki ütődve annak oldalához. Az ötödik emelet magasságában találkoztam össze a lefelé zuhanó hordóval. Ez a magyarázata a repedt koponyámnak és a törött kulcscsontomnak. Csak kevéssé lassultam le, és így folytattam az egyre gyorsuló emelkedésemet és meg sem álltam addig, míg a jobb kezem ujjpercei öt centi mélyen bele nem fúródtak a csigába. Ez alkalommal szerencsére visszanyertem a lélekjelenlétemet és meg tudtam markolni a kötelet a fájdalom ellenére.
Ezzel egy időben a hordó nekicsapódott a földnek, aminek következtében letört az alja és a benne lévő szerszámok mind kiszóródtak. Így most már üres volt a hordó, így elkezdtem nagy sebességgel lefelé zuhanni az épület fala mentén. Az ötödik emelet közelében ismételten összetalálkoztam a hordóval, ami éppen felfelé tartott. Ez a magyarázata mindkét törött bokámnak és a hasadásoknak a lábszáraimon. Amikor nekicsapódtam a hordónak, eléggé lelassultam ahhoz, hogy csak három hátcsigolyám, két bordám törjön el, amikor a földre érkezvén a szerszámokra estem.
Sajnálattal jelentem, hogy amint ott feküdtem a földön nagy fájdalmak közepette, ismét elvesztettem a lélekjelenlétemet és elengedtem a kötelet. Ekkor a hordó hirtelen megindult egyenesen felém, egyre gyorsuló, szédítő sebességgel. A hordó leérkezvén, eltörte a medencecsontomat. Sajnálattal kell közölnöm, itt elvesztettem az eszméletemet, és többre nem emlékszem...
Remélem, ez elegendő információ a biztosítótársaságnak. Kérem, fogadják el a fájdalmasan kimerítő magyarázatomat és küldjék számomra a baleset biztosításom összegét.Na, úgyérzem vége a munkának idénre.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
forintuser
őstag
válasz Notebook2012 #9169 üzenetére
Te az Andrássy Notebook tulaj vagy?Üdvözlöm Bajuszt ha mèg ott van.
[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
littlelion21
addikt
-
Tybee21
senior tag
Kis reggeli indító, mielőtt magunkat indítanánk melóba:
- Hé kocsmáros, mennyibe kerül a sör?
- A pohár 220, a korsó 330.
- Aha, értem. És a sör?Nézzétek a nyulakat! Egyébként meg nem tudom mi lenne ez!
Plusz egy csillámláma, aki jó volt, biztos meglátogatja pár nap múlva
[ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Zodicus
senior tag
ilyen a jó net mifelénk...
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz littlelion21 #9184 üzenetére
Remélem hamarosan végleg ki is kötik Nálatok a netet....
-
littlelion21
addikt
na, ez egyre jobb
-
DLDKox
aktív tag
válasz littlelion21 #9182 üzenetére
Azért is linkeltem mert a számok nagyon hasonlítanak
-
DLDKox
aktív tag
válasz littlelion21 #9180 üzenetére
-
littlelion21
addikt
-
Pacák
senior tag
Sziasztok Urak!
Ha valakit érdekel: hiányos Asus A2500D
Úgy néz ki, hogy borul a karácsony és nem a nagyszülők jönnek fel, hanem mi megyünk le.
Ezért a hirdetéshez képest akár le is viszem Békéscsabára karácsonykor.Nuclear launch detected
-
Tybee21
senior tag
-
kissdani22
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/elado_ipod_touch_4_teljesen_felujitva/hsz_1-50.html
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
Devid_81
félisten
Oblivilion trailer, erdekes lesz!
After Earth, Willy fiu megint beindult.
G.I. Joe: Retaliation Bruce papa meg mindig aprit.
Nah ennyi volt a gyors filmajanlo....
-
Devid_81
félisten
válasz Notebook2012 #9169 üzenetére
Nincs mit, hatha tudtam segiteni!
Tybee: oksa, akkor meg elnek!
Zodicus: jaja azt lattam amikor otthon voltam!szerk: nmagon a felhoatlasz elerheto!
[ Szerkesztve ]
...
-
Tybee21
senior tag
válasz Notebook2012 #9166 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, én is Hooplában v. Nap-számban vásárolok, és Dávid működik még a Hoopla
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
válasz Notebook2012 #9166 üzenetére
Haaat amig public73 meg en otthon voltam, tudtam erre a valaszt, de igy, hogy elleptunk a megyebol, passzolom!
Mi mindig kulturaltak voltunk, es normalisak...
Amugy ez egy nagyon jo kerdes, Hooplat mondanam, de azt sem tudom egyaltalan mukodik-e meg...
Nap-szamban a kiszolgalas volt mindig is beteges, tul sok volt az invisible vevo...pedig nagyon elakartak adni mindent az eladok...csak valami lathatatlan ero nem engedte...avagy lesz.rtak, hogy a boltban vagy-e vagy sem....
-
Notebook2012
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Békéscsabán melyik legjobb helyen lévő, legkulturáltabban kinéző és normális eladókkal rendelkező számítástechnikai szakbolt? Ha ez a dolog nem valósítható meg, akkor az volna a kérdésem, hogy ti hol vásároltok a legszívesebben?
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #9161 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Gyere, megmutatom a varost!
Megszoritasok hatasa:
...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #9155 üzenetére
Dehogynem apukam, penteken vilagvege!
Szerk: raadasul most vagyok benne egy projectben, ami csutortokon erkezik...vagy ki tudom probalni mit vettem vagy nem...
[ Szerkesztve ]
...
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #9149 üzenetére
Én is gratulálok, bár a nehéz rész úgy gondolom ezután, januártól jön!
-
Morris
veterán
válasz moha bácsi #9149 üzenetére
Szép munka volt Uram!
-
Sanyi2007
aktív tag
válasz moha bácsi #9137 üzenetére
Gratulálok
-
ErikSon
tag
Gratula Nektek!
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Devid_81
félisten
moha bacsi gratula nektek!
ui egy kis ivaszatra hogy osszerezzent a banda!
...
-
BaKeSZ87
őstag
Gratulálok! Ivászatban én is benne lennék
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #9143 üzenetére
Nem lehet nem látni!!!
Ennyi pacalpörköltet nem tud megenni senki!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
littlelion21
addikt
válasz moha bácsi #9127 üzenetére
akkor múlt héten jól láttam amit láttam...
Grat! -
SipiBcs
őstag
Jó egészséget!!
Tybee: a nyomozással csak óvatosan!!! Ha jöttök, akkor egy pacsira majd keress meg! Sokat nem ígérhetek, mert el leszek havazva, de valahol ott kóborolok majd!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
public73
senior tag
aludjunk...
korán lesz 4 óra 50 perc.... -
fero02
nagyúr
Tiszta apja!
mod: még szerencse, hogy van nekünk gefffry fóruma is!
[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
baszki!
lány és mesztelen!!!!
itt ilyen tudod nem lehet, Te buta!!! -
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #9135 üzenetére
Azt ugye mondanom sem kell, hogy ahogyan cseperedik és nővé fog érni, folyamatosan kell képekkel dokumentálnod és publikálnod számunkra!!!
-
fero02
nagyúr
Remélem vmi rendezvényt rittyentesz, ahol mindenkit megitatsz szesszel, jó bőven. Of korsz saját számládra...
Gratula!
-
Tybee21
senior tag
Komolyan mondom, hogy még az időkép is meg van hülyülve ezzel a buta maja világvége marhasággal
SipiBcs - lenyomoztalak most már facebookon, a pénteki partin nagyon gondolkozok, csak nem tudom rá lehetne-e venni a menyasszonyom
[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
nocsak!
készülőben a kis Edward? -
Pacák
senior tag
Kis vidámság estére.
Nuclear launch detected
-
mezis
félisten
-
Devid_81
félisten
Alairasomban szereplo radiot nem tudom valaha valaki probalta-e mar, en az elmult egy evben szinte soha...ma ujra, gondoltam hatha vannak ott meg jo zenek, hat jah meg mindig vannak, es latom egyre tobben szeretik 500-600 kozott az online hallgatok szama...egy evvel ezelott ez inkabb 200 koruli atlaggal volt...
Vegre valami fejlodik otthon, amugy ok nagyon regen fen vannak a vilaghalon...szoval jahra Sipi, verjed a fonokot ha azt akarod hallgassam a musorod!...
-
mezis
félisten
válasz moha bácsi #9110 üzenetére
Én most kaptam meg az E-bay-ről 2 db-ot (4 hét posta, de ingyenes). A WinXP-nél nem észleltem gyorsulást a 2x256-ossal szemben, de az UBUNTU Linux-nak határozottan jót tett. Nem kell írni a swap-re.
Sokkal kevesebb hő keletkezik a memória környéken ezekkel a 256-osokkal.
Biztos van még a kínai srácnak. Kéred a linkjét ?
mezis
-
Devid_81
félisten
Azzal lehet a gond ami beloki a mikro hullamocskakat a dobozba, fogalmam sincs, hogy pl egy benzines atmosas mit okozna vele, soha nem probaltam csak tudom az elmeleti bajat, ambar lehet megprobalnam...de csak sajat felelosegre.
Amugy "sok" esetben tenyleg rettenet szutykos a belseje, azert sem volt a tietek rossz allapotban mert a melegitendo kajara odafigyeltetek, hogy mi keruljon bele, es hogyan....
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #9108 üzenetére
Akkor ez egy régi típusú mikró, Samu, 29liter környéki, még az régi Elektroházban vettük a Baross utcán.
Osztán mit lehet neki csinálni ? Veszek magnetront a sarki ABC-ben ?
Hája, mi csak melengettük a cuccokat benne. A zsírosakat elég ritkán, lehet azért húzta ilyen sokáig. Ismerősék minden melengetéskor raknak a cuccra ilyen műanyag fedőt. Lehet nem hülyeség. Mikrót így sosem kell takarítani, csak a műanyag fedőt kiveszed aztán elmosod amikor dzsuvás lett.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Nemes egyszeruseggel az alultervezett magnetron okozza a problemat.
Tele megy evek akar honapok alatt a zsiros-olajos kaja gozevel, mely tulkepp vezetove valik...es nincs az a biztositek utana ami kibirna, ugynis zarlatos a magnetron
A remek tervezes eredmenye, a regi mikrok elmennek 10 evet, az ujak 2-ot...talan kicsit tobbet ha szerencses vagy es csak a reggeli kavet melegited benne.Szerk: (#9107) moha bácsi: Viki titka bolt itt van par helyen, multkor bementunk kivancsisagbol, hatha csak bugyiba-melltartoban rohangalnak a csajok, persze tevedtunk, de azert egy altag bugyit mar tudsz venni az asszonynak 50-70 font kozott.
Az eg vilagon semmi extra rajta, masfel gramm pamut, es a kinaiban is tanganak aruljak 2-3 font kozott....[ Szerkesztve ]
...
-
Geby
senior tag
Na aztat nem tudom. Én nem láttam szétszedve a szerkezetet. Villanyász haver mondta, hogy látott már pár ilyen csodát. De amelyik kukaérett volt annak nem így nézett ki a belseje, hanem burkolat levétel után látni lehetett, hogy kár az időért. Méregetve elvileg minden jónak tűnik, de mégis eszi a biztit. Nem ártana egy tapasztaltabb szaki.
-
tááo
aktív tag
válasz Devid_81 #9101 üzenetére
Devid: Nem rosszak bár szerintem ha 21.-én 999 fok lenne valszeg 22-én és 23-án is de az már kit érdekel..
Morris: A nyáron beszélgettem egy mosógép szerelővel Ő azt mondta lehet, hogy a szakmája ellen beszél de a mai mosógépeket nem érdemes javítani 4-5 év oszt' hali. Legyen az bár mely márka. Egyedül a mostanában megjelent Samsung típusokat merné tiszta szívvel ajánlani. Azokra kb ugyan annyi idő garit is adnak.
Azért ha mákod van, nem nagy a probléma és olcsón megúszod.Mobil WC:
Boltos:
Egy férfi bemegy a boltba. Meglátja a boltost és megkérdezi tőle:
- Maga itt az eladó?
- Igen.
- És mennyiért?[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
Taaonak, es persze mindenki masnak:
Hogy csinalta a fotot?
WinXP, ennyi, vege van, nincs tovabb!
Mondtam, hogy vege van:
Macska:
Visssszamennnye!
Karacsonyfa tippek:
Csak egy vihar:
Csak egy naplemente:
Szerk: Fero: ha rolam ha nem, egy tartalmas hozzaszolasnak en is orulnek azon a forumon!
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest