- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Egy korsó Staropramen kísérőnek jól jöhet még.
Nuclear launch detected
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Hazaviszem, lemosom, meg jo lehet ez valamire
...
-
Devid_81
félisten
Fizetesemelesi kerelem elfogadva
...
-
Devid_81
félisten
Ekozben a repteren
...
-
Devid_81
félisten
Lassan vege a strandszezonnak...
...
-
benzol
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
Népek a környéken volna olyan tetováló aki ilyet/hasonlót fel tudna pattintani hab testemre [link]? A dolog érdekessége, hogy rajz nincs. Mert azt egy portréból (alapján) kellene megrajzolni is.
Amúgy csók, csecs meg ilyenek.Amd - Radeon - Ryzen
-
Morris
veterán
válasz moha bácsi #33081 üzenetére
Pakol. Mindig. Állandóan
Lakás felújítás van/volt és emiatt kellene. Glett por és társai...
-
Morris
veterán
Srácok, takarítógépet vagy ilyen ipari porszívót hol lehet kölcsönözni Békéscsabán?
-
Pacák
senior tag
Jobb kéz kecseeeg!
Nuclear launch detected
-
doberman
senior tag
válasz sanzi89 #33071 üzenetére
én a féltve örzött családi médiákat 2 nas-on tartom...
1 - dns313 ősrégi nas (325MHz 32mb ram) - WD Blue "árnyék nas"
2 - BananaPi - WD Blue laptop hdd ("házi felhő")ezek éjszakánként összeszinkronizálnak ( a család csak az egyiket "látja)
ezen felül a ritkán bekapcsolt asztali gépben van még pluszban 1-WD Bule + egy WD Green.. raid 1-ben...
(ez a gép is rászinkronizál a fenti tartalmakra.. mivel sikerült itthon mindent gigabitre átkábeleznem-cserélnem, hamar megtörténik a különbözeti szinkronizáció...) lehet, hogy paranoiás vagyok de a nas-okban garancia lejártakor cserélem a hdd-ket.. - a család kicsinálna ha valami törlődne... most kalapálom, hogy a legkritikusabbak egy kellemes védelemmel felkerüljön egy másik földrészre is... pl mega.[ Szerkesztve ]
8lnu
-
fero02
nagyúr
válasz TeeBee73 #33067 üzenetére
Nekem az van egy külső tárolóban. Semmi okom panaszra. Mondjuk ez egy olyan hdd, ami csak indokolt esetben van használva, így csak minimális futásteljesítménye van.
tááo: félve vettem meg anno, mert nagyon vegyes, sőt... inkább negatív tapasztalataim voltak ezzel a márkával kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
tááo
aktív tag
-
TeeBee73
veterán
válasz moha bácsi #33064 üzenetére
"Ön nem Úriember, azt kell mondjam."
(A csajt dugnám én is. )Mod: fero: miért akarsz kibaxni vele? Jó, hogy nem Yellow-t ajánlottál... Olyan Pikacsusat...
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
tááo
aktív tag
Jó estét!
2 TB-s külső vinyóból mely megbízható modelt ajánlanátok? Home videók tárolására kellene, mert már nem férek a gépemen tőlük. Teebee, nem, nem poresz tárolására.
Devid remélem már meggyógyultál, a kocsmázást bepótoljuk öt év múlva.
Amúgy meg:
Ami a lényeg, a büfé üzemel: [link]
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
Most a Franciak jonnek
...
-
elistvan
őstag
válasz elistvan #33061 üzenetére
Természetesen ha valakit a bazáros cuccaimból érdekel valami, abban is állok rendelkezésre.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
elistvan
őstag
Kedves Fórumtársak!
2 eladó dolgom lenne:
Sapphire Radeon 7770 1Gb Gddr5 Vapor-X OC Black Diamond (dobozában papírjaival 1000 helyett 1250Mhz-en jár gyárilag) 19k
Gigabyte Radeon 270OC 2Gb gddr5 (nem a gyári dobozában) 27kTermészetesen mindenre jár 3 nap próbagar. A kártyák ventijei nem zúgnak, kocajátékosként nem voltak agyonhajtva.
Azért is írtam ide mivel 26-29-ig Gyulán pihenünk egyet és valamelyik nap átmegyünk Békéscsabára is, így személyes átvét megoldható.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Digger
senior tag
Bakker!
Felhívott az imént egy ütődött pesti kollégám!
Elsősorban azért ütődött, mert extrém sportot űz, siklóernyőzik, távolsági repüléseket szokott csinálni. Másodsorban meg azért ütődött, mert kicsit elnézte a térképet!
Az történt, hogy egy hasonszőrű haverja elindult valahonnan észak-Magyarországról és már sötétben, valahol Baja környékén kötött ki!
Majdnem mindenhol vannak az országban kollégák és nem tudom miért én jutottam az eszbe! Segíteni kellene a srácnak, valahogy Pestre jutni a cókmókkal, vagy legalább szállást adni neki ma éjszakára. Kicsit lelombozódott, mikor mondtam, hogy az innen legalább 160 kilométer! -
doberman
senior tag
válasz Tybee21 #33057 üzenetére
ezek a kernel-power hibák az eseménynaplóban lehetnek hw de sw is.
ha nem túl régi a pc akkor is lehet púpos kondi. de kernel-power hibát okozhat régi bios, rossz bios (acpi) beállítás, hibás driver, de előfordulhat fals hw detektálásból adódó rossz driver automatikus telepedése...
általában ezek pedig a rossz energia gazdálkodási működés.(ebbe viszont sok minden sok mindennel összefügg)8lnu
-
Tybee21
senior tag
válasz doberman #33056 üzenetére
Bocsi, ez egy relative új gép ha jól emlékszem 1-1,5 év körüli, hát hétfőn majd hozok szerszámot, mert itt még egy buta csavarhúzó sincs, egyébként semmi extra nincs benne és azt hiszem direkt újabb FSP tápot vettettem bele, de hogy hány wattos, nem emlékszem, találni meg nem találok sehol róla infót.
Képet is így majd csak hétfőn.[ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
doberman
senior tag
válasz Tybee21 #33054 üzenetére
oldalát kinyitod és szemrevételezéssel megvizsgálod az alaplapi kondenzátorok tetejét...
a púpos,repedt esetleg kifolyt az rossz jel... igazából ki kellene szerelni a tápegységet és szétszedni, hogy abban hogy néznek ki a kondik. de láttam már eldurrant kondenzátort vga kártyán is.
lőjj egy nagy felbontású fotót és tedd ide, majd távnézzük.
esetleg egy hdd sentinel-el a hdd állapotát is megnézhetnéd.apropó: nem válaszoltál a gép korára vonatkozóan..
8lnu
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #33048 üzenetére
Megnézegettem az eseménynaplót, de túl sokra nem jutottam sajnos.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
válasz doberman #33047 üzenetére
Sziasztok!
Szóval a gép a melóhelyen van, úgy voltam vele, hogy zavaró a fagyás, de 4 havonta épp belefér.
De ma, 3 nap után megint ugyanazt csinálta. Azért a biztonság kedvéért, a gyári drivereket felraktam még 2 napja. Szóval akkor ajánlatokat várok, hogy lehetne ezt jól tesztelni? Programok?Üdv!
-
Devid_81
félisten
Peee'ntek!
Mindenki aki esetleg kepes vegignezni, javaslom kis hangerovel kezdeni mert felreerthetoen kulfoldiul enekelnek ebben a csodas darabban[ Szerkesztve ]
...
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
TeeBee73
veterán
válasz moha bácsi #33048 üzenetére
Ha az eseménynapló sem segít, ezt kell megnyitni.
-
Devid_81
félisten
Ekozben az olimpian...
...
-
doberman
senior tag
válasz Tybee21 #33046 üzenetére
a tápellátás vonalán indulnék el...
- milyen idős a tápegység?
- alaplapon púpos kondi? (lehet, hogy nem is púpos de tűzforró, működésközben ujjheggyel megtapogatni őket, amelyik süt ott gond van- esetleg csere)
- alaplapi driverek feltéve? (sokan megfeledkeznek róla, mondván a win mindent felismert..)[ Szerkesztve ]
8lnu
-
Tybee21
senior tag
válasz doberman #33045 üzenetére
Nem vmi sűrűn, kb. 4 havonta így lefagy, hogy a kép is szétcsúszik, ez csak akkor ciki, ha épp egy ideje nem mentettem a melót. Sztem vmi hardveres dolog, de nem nagyon tudtam rájönni micsoda...
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #33040 üzenetére
Na de most komolyan!
-
Tybee21
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz moha bácsi #33036 üzenetére
Loptam a képet.[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
grozam
tag
válasz kissdani22 #33032 üzenetére
A monitorra kérnék egy árat.
-
kissdani22
csendes tag
Sziasztok! Valakit érdekel eladó 2x1 Gb DDR1 ram kit 17 es lg monitor vagy kijelző hibás ipod touch 4 Békéscsabán helyi átvétellel?
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #33030 üzenetére
Köszi. Ventiset ha lehet jobbat akkor nem. Jobban szeretem a passzívakat ebben a "csak képe legyen" kategóriában. A 4-cmes venti mindig beáll mint a gerely főleg ha poros a környezet. 6-7-8cm-esek pedig nem ebben a kategóriában vannak.
-
Geby
senior tag
Van egy Asus P5K Premium/wifi-ap lapom ami nem hajlandó képet adni ha Ati vga-t rakok bele.....eddig egy nv8800 volt benne, de megdöglött. Most valami 6200TC-t raktam bele azzal megy.....de ha ilyen kis Ati B170 vagy Ati B350-et rakok akkor nincs kép viszont látom hogy a gép bebootol rendesen.....Valakinek valami ötlet ?
-
Devid_81
félisten
Ugyes!
...
-
Devid_81
félisten
válasz public73 #33007 üzenetére
En hallod hazajottem, mar masodik nap lazas voltam, utana jott a kohoges...a kohogessel a hangom elment a csa'ba...majd a kohoges szepen megmaradt es jott hozza 50 liter t@kony...
Ilyen sz@rul meg az eletben nem toltottem 2 het szabadsagot...
Hidd el jobb, hogy nem mentem...legszivesebben karantenba raknam magam meg most is, olyan ok@dekul vagyok......
-
TeeBee73
veterán
válasz moha bácsi #33021 üzenetére
Vótmá'.
-
TeeBee73
veterán
válasz moha bácsi #33016 üzenetére
PedoPhil Collins.
-
sanzi89
addikt
Nem tudtok ajánlani valamilyen klasszikus kialakítású, tuti vétel kínai füles? Sajnos nem vagyok kompatibilis ezekkel az agybadugós verziókkal.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Dani_kp
addikt
Kína nem szarozik .
https://ingatlan.com/33821564
-
Digger
senior tag
válasz TeeBee73 #33014 üzenetére
Nekem is Xiaomi Piston 3 az egyik füles, amire hivatkoztam az előbb. Nagyon jó, de ez is bőven pariban van vele! Most megkerestem az eBay levelezést róla és a pontos típusa KZ ED9. Érdekes, hogy a dobozán más típusjel is van, de pont így néz ki az enyém is. A mikrofonos változatot kértem 12 dodóért.
Szerintem hatalmasat szól! Talán baromság, de a hátul levő nyílás miatt mondhatni bass-reflex a felépítése! -
LógaGéza
veterán
válasz Digger #33012 üzenetére
Én KZ HDS1-et vettem nemrég, buszoznom kell megint reggelente, arra pont elég lesz. Meglepően kényelmes, és szépen is szól - azt a 1500Ft-ot mindenképp megérte.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Digger
senior tag
Most hoztam el a postáról egy Shanzhen-ben gyártott agyba dugós fülest. Valamelyik fórumban ajánlották, hogy a legjobbak közül való csájna gyártmányú fülbevaló! Gondoltam megkockáztatom, pedig már valahol van egy igencsak jónak tapasztalt Xiaomi is, de ez is olyan mint az olvasószemüveg. Soha nincs egy sem, mikor kellene! Pontosan nem tudom, de csak pár ezres volt az ára. Egy kis esti eü sétával és AC-DC-vel teszteltem. Hát eszméletlen jól szól! Sikerült meglötyögtetni azt ami a két fülem között van! (Xiaomi Redmi Note 3 Pro-val)
Hihetetlen hangnyomást bír kelteni! Alumínium öntvény a teste és hátul van egy pici rács rajta, nem zárt mint általában az agyba dugósak.
A dobozán CNASL1454 típusjel van, de nem hozott valami sok találatot a Google. -
TeeBee73
veterán
válasz moha bácsi #33008 üzenetére
A második kép láttán ez ugrott be...
Egyébként, kit tisztelhetünk a középen lévő agresszív kisgyerek személyében?
[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
válasz moha bácsi #33003 üzenetére
köszönöm, hogy ott lehettem!!!!
de hogy Geby hogy visszafejlődött ivásszakilag....ejjj máááááá...
Dávid bazdmeg!!!!!
ezért küldtelek ki englandba, hogy ilyen légy????????????????????? -
Geby
senior tag
-
TeeBee73
veterán
Pecek alatt én is.
-
Devid_81
félisten
En kerlek, egy hete vagyok full beteg.
Jelenleg mar lazam nincs, de hangom sincs...szo szerint semmi, csak suttogni tudok.
Az osszes hang ami van az amikor kohogok...kohogni meg szinte megallas nelkul tudok
Ha ejszaka tudnek 2 oranal tobbet aludni a 30 fokos szobaban, talan mar tullennek rajta.
Mar a vilag osszes jotanacsat elfogadtam, mindent kiprobaltam ami "jo" megfazasra...de pontosan ugyan ugy vagyok mint voltam, csak a lazam tunt el....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest