Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Van a kozelben ilyen noti?
Remek HDD hiba...gratulalunk a seagate-nek!
Persze szeriahiba mindenhol beesik, de akkor meg nem artana idoben eszrevenni, es visszahivni azokat a szaros gepepet.
Vagy ha mar erre lustak anyagilag akkor a csere HDD ne ugyan olyan szeria lenne...idiotak! -
Chaser
legenda
Próbálj újabb biost feltolni, hátha. Nekem a nemrég összerakott desktopon hasonló volt. Random bsod, de prime ram teszt órákig gond nélkül ment. Nem speciális ram megy a thinkpadekbe, csak hogy drágábban adják el kap FRU-t. Persze lehet a kingston nem megy azzal ami benn van, de nem valószínű.
-
benzol
aktív tag
Szevasztok!
Geby: A fortepan egy baromi jó oldal.... imádom nézegetni..
gefffry, yohnsee: Megoldódott a tápos problémám a router mellé mégis kaptam egy használhatót.
Megszívatott ez a router:
az admin oldal helyett Win64bitSP1+ESS5 kombóval ez a hiba üzenet jött...
Web Server Error Report:
Server Error: 401 N/AOperating System Error Nr:3997698: HTM
Access denied/userRpm/index.htm
már majdnem kivágtam az ablakon.. azt hittem átvertek..
de egy sima szűz XP-vel már rendesen ment....
-
Dani_kp
addikt
Most vettem egy 19"-es LCD-t ez helyett, ahhoz veszek egy kábelt és máris lehet vinni a régit. Estére lövök pár képet. Nagyon szép és megkímélt állapotban van.
Amúgy egy LG studiowork 710B-ről van szó. Nem síkképes de szép képe van, 1024*768 85 Hz-t tud.
Minden nap Csabára járok a suli miatt, nyilván ezt nem viszem be busszal, de majd lefixálunk egy napot, akkor kocsival megyek és beviszem. Az árat is kigondolom estig.
-
-
hotkar
aktív tag
Fogod az OExpress levelezési mappát (ahol tárolja dbx fájlokban), rámásolod egy hordozható adattárolóra, elballagsz egy olyan géphez, ahol Office XP vagy Office 2003 van (és hagyják, hogy belenyúlj).
Létehozol egy új adatfájlt, ebbe be lehet importálni a hónod alatt levő Oexpress adatfájlokat (természetesen csaka mappát kell megmutatni importáláskor).
Az így "adatbázisosított" Outlook személyes mappafájlt (.pst) már meg tudja enni az Outlook 2010.
Mindez azért, mert a 2010-ből kihagyták ezt a közvetlen importálási lehetőséget.
Egy hete csináltam ilyet.
-
benzol
aktív tag
-
-
-
gefffry
aktív tag
Sejtésem szerint zárlatos a trafója is, azért szólalt meg a FET.
Érdemes műszerrel kimérni a trafót, meg a másik FET-et is.
Szerencséd van, jelenleg lehet kapni DIP tokosat is -
Stylewars_kp
őstag
741, de szerintem nem fog összejönni a végleges hekk ha visszaolvastál. Nem enged be a 192.168.100 menübe így nem tudom beállítani vagy lecserélni bármit...
Szerk.: Most látom csak a linkeket...aha, lesz mit csinálni este. Először is értelmezni a szöveget.
Köszi a linkeket!
-
littlelion21
addikt
köszönöm, nem akartam már én mondani, még a végén célzásnak veszi...
-
Padree
senior tag
Bár nem tudom a tiéd pontosan mikor játsza (rendszer betölt után?), de faterom notija hasonlóan viselkedik:
Indításkor "pörgeti" a vinyót, míg tölti az oprendszert, beletelik majd 10 percbe mire feláll a rendszer, én is végigzongoráztam amiket írtál: vírus, adware, processzek, bootidő elemző, RAMot bővítettem (XP + 512MB), de semmi, aztán ránéztem HDSentinellel és HDTune-nal - a vinyó első 1 és 2 Gigabyte között baromi lassan olvasható, az addigi 30-40MB/s helyett 5MB/s, szal az öregemnél valszeg a vinyó a ludas, de még nem tettünk bele újat, lehet inkább új noti lesz.
-
dipeti
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Thunderbird
- The First Berserker: Khazan
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest