Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
gefffry
aktív tag
Nem ismered Pató Pali bá'-t?
Ejj, ráérünk arra még. -
gefffry
aktív tag
No úgy látom Pali bá' befigyelt
Mé nem kötöd össze az AP-t és a laptopot egy hosszú UTP kábellel?
Akkor nem kéne felmenni a padlásra...Nem-nem, az Access Ponit, épp jó neked, az arra való, hogy vegye egy távoli wifi router jelét, és átrakja LAN-ra.
Megnéztem a maualt én is, igazad lehet, bár elvileg nem így kéne lennie.
De akkor a manual szerint neked a Client mód kell. -
gefffry
aktív tag
Routeren be van kapcsolva a Broadcast SSID?
Esetleg még lehet az is, hogy az AP Auto sebesség módban van.
Találkoztam nem egyszer összefutottam már párszor olyannal, hogy az N-es router, ha auto sebességre volt állítva, akkor nem látták a G-s eszközök.
Miután átállítottam G-sre a routert is, egyből látták a kütyükMagyarul próbáld meg, hogy az AP-be a Max. TX rate-et 54-re állítod
-
yohnsee
tag
Szerintem egy kicsit jobban mélyülj el a "milyen laptopot vegyek" fórumban, olvass vissza. Én is innen tudtam meg, hogy pont az acer-nek is vannak alja szériái, de vannak olyanok is, amik nagyon jók. Eddig én is olyan voltam, hogy toshiba, csak az a jó laptop, de rá kellett jöjjek, hogy ugyanúgy mint más gyártók, neki is vannak jobban sikerült dolgai és kevésbé jól sikerültek. Amúgy meg nagyon egyszerű a képlet: kinézel egy laptopot ami tetszik, típusszámát beírod a fentebb említett fórumrész keresőjébe, és már jönnek is a tapasztalatok. Ha beírod az előzőleg kiszemelt N5110-et, láthatod, hogy sok negatívumot írnak róla. Persze ez is csak tanács, nincs kőbe vésve, a végső döntés úgyis a tied.
-
geza12
aktív tag
Ja értem, hát nem tudtam hogy a tesód is ott munkálkodik.
Az Up az nem piszkítás, de egyébként ma elkelt elvileg.
A 9800GTX-et pedig amióta hazahoztam hajtom és nyúzom az új konfigomban Phenom 965-el, úgyhogy elég jól sikerült a javítása. De van már rá egy leendő béli vevőm ,mert a Phenom 965-nek nagyobb VGA igénye van.
Csütörtökön megyek a tesódhoz és gefffryhez elvileg , rendezem az adósságom, és így karácsony előtt viszek egy "kis" melót, amiről még nem tudnak azaz gefffry tud az egyikről, de vannak mellette másikok , de az legyen meglepetés
Ja a kábel elkerült hozzád?
Jó minden?
-
Devid_81
félisten
-
fero02
nagyúr
Ex géza12 cucc, Tangent AMP100.
littlelion21: látom nem érted miről próbálok pofázni. Az ilyen hordozható lószarok esetében (nem csak telefon) zenehallgatásról nem lehet beszélni. Vmi vhogy karattyol azt jónapot. De ha már (telefonokról beszéltünk és) karattyolásról van szó, akkor ZTE szebben karattyol, mint pl a G S, viszont nem kerül feleannyiba sem. Ha meg zenét akarsz hallgatni, akkor nyúlj zsebbe. Érted már? DehogyértedTe...
-
geza12
aktív tag
A matek?
Hát az húzós kicsit 75K.
Az EQ cirka 25k.De ez alatt nem nagyon van Dual Mono erősítő.
Na meg ez egy ritka szerkezet még ebay-en is, és ott még legtöbbször többet kérnek érte.
A vetélytársa Pioneer A-717, de az csak drágábban van, ami integrált és ezt megeszi reggelire az a Pioneer A-858, de azzal már hegeszteni is lehet szerintem (1000watt áramfelvétel)
Ezt a VX920-at társas,panel és tömbház közelébe sem szabad vinni, csak kertes házba javasolt a használata, nagy hangerőn érzi jól magát igazán.
Én is ritkán küldtem oda neki, heti max 2-3 órát.Volt már egy pár erősítőm, most had ne soroljam ,de ez mindent vitt.
Sokkal kevesebbért nem adhatom mert,így is fájó szívvel válok meg tőle.Lehet ez volt az utolsó Technics készülékem, mert ezután ami tranzisztoros Technics ,az a megfizethetetlen kategóriába tartozik. A híres és legendás elő végfok párosaiból a trazisztoros az az SE-A2000től kezdődik , jó estbe is 180ezer forint, de inkább több.
-
Padree
senior tag
Akkor ti sem gázzal fűtetek... Nekem fel kellett vegyek egy pólót mert egyszál gatyában 26fok ide vagy oda, fázott a hátam.
Kérdés: itt a megyében ajtóba rögzíthető (nem csavarral) húzódzkodó rudat hol lehet kapni? A Lidl-ben régebben volt 2800Ft-ért, mostmár persze nincs (esetleg ha valamelyiktek jár a csabai, orosházi akármelyik Lidlben megnézhetné nekem). A neten 4k fölött találok, de inkább 6. Használt is érdekel, csak elbírjon, mert a gázcső lassan leszakad a falról.
-
fero02
nagyúr
Egyelőre senki nem ment Neked, tehát eleve hülyén indítasz. Ez sztem nem kell.
A topikban pedig többször volt már erről szó és ha jól emlékszem a többiek véleménye is hasonló volt az enyémhez.
Nem kell változtatni sem, magyarázni sem, megsértődni/durcáskodni meg pláne nem. Minek még egy lavina erről a témáról.
-
fero02
nagyúr
Ez így ebben a formában amit mondasz az f@szság, és ha nem muszáj ne gyere faterod csillió km-es vezetési történetével.
mezis. meg is érteném a dolgokat, ha tél lenne. De nincs! Amiről meg beszélünk az nincs 500m-es szakasz sem. Ők is tudják amit leírtál, akkor legalább amikor van szabad kapacitás, akkor miért nem figyelnek erre fokozottabban? Leszórja vmi lósz@rral reggel 4-kor és 6-kor azt a rohadék felüljárót és a probléma megoldva.
-
Padree
senior tag
Nem gáz Varoz, ez már a traktormérgezés első jelei ...
Nézem Benzolt miért kapok én agybajt ... baz megint majdnem eltelt egy nap hsz nélkül. Miafene van? Devid lelépett - igaz ő sokat beszélgetett magával ilyenkor. De a többiek?
Hiányzó talpas monitorhoz honnan lehet állványt szerezni olcsón? VESA szabvány talp is jöhetne ha valakinek van kallódóba, esetleg falibizbasz ha tudtok.
-
geza12
aktív tag
Ja hogy ez IC-s...?
Mikor megvettem az első tranzisztoros gépet ami egy Marantz volt a sok IC-s Technics után ,megfogadtam magamnak, hogy IC-s gépet nem veszek többet, saját használatra, csak tranzisztorosat.
Az IC-sek is jól szólnak (már amelyik),de valamiért a tranzisztorost jobban preferálom.Olyan egyébként nekem is volt már nem egyszer hogy profilomból kinézte cuccot és ajánlatokat tettek rá meg mit tudom én, főleg dekóder érdekel sok embert.
Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest