Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
littlemole
őstag
Üdv
Van egy probléma amit nem értek.Ha az alaplap IDE vezérlőjére egy második eszközt teszek slave módban akkor,a bioszban mindenféle hülye betűt ír ki az eszközök felismerésénél.Először azt hittem csak a régi philips írómmal csinálja ezt de a dvd írónál is ezeket írkálja ki ha slave-ben teszem fel rá.Primary-nak tökéletes mindegyik,csak a slavekkel szarakodik.Ugyanez a helyzet ha az ATA66 os vezérlőkre teszek valamit slave módban.Korábban nem volt ilyen.Mi lehet a gond?Viszont a windowsos progranok többsége a fura betűk ellenére tudja használni az eszközöket.Az AIDA is helytelenül írja ki a neveket.
Lehet elromlott valami az IDE vezérlőknél?Az egyik szerintem biztos mert ha arra teszek fel valamit akkor semmi sem látja az eszközöket.Kérdés hogy ez kihat e a többire is?Nem tudom.Jó lenne egy két tanács,hogy mi a gond.
Köszi
Aktív témák
- 1x 16GB Corsair Vengeanche LPX 3600Mhz
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest