Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
CsatiZsol
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy hülyeség, de nekem ez bevált. Próbáld meg kikapcsolni a PIO4-et a BIOS-ban. Nekem is ugyanézt csinált és a régi PHILIPS iró okozta...
Ha nem ez akkor is jobb, hogy ezt is megpróbáltad.
Üsvözlettel Zsolt -
littlemole
őstag
Hopp most meg berakta a szöveget a másikba is.:D:D
Az egyik topic törlendő.Legyen ez a másik. -
littlemole
őstag
Üdv
Bocsi valami nagyon nem jött össze az előbbi topiknyitásnál.Ha egy moderátor erre jár akkor törölje már a másikat.:):)
Van egy probléma amit nem értek.Ha az alaplap IDE vezérlőjére egy második eszközt teszek slave módban akkor,a bioszban mindenféle hülye betűt ír ki az eszközök felismerésénél.Először azt hittem csak a régi philips írómmal csinálja ezt de a dvd írónál is ezeket írkálja ki ha slave-ben teszem fel rá.Primary-nak tökéletes mindegyik,csak a slavekkel szarakodik.Ugyanez a helyzet ha az ATA66 os vezérlőkre teszek valamit slave módban.Korábban nem volt ilyen.Mi lehet a gond?Viszont a windowsos progranok többsége a fura betűk ellenére tudja használni az eszközöket.Az AIDA is helytelenül írja ki a neveket.
Lehet elromlott valami az IDE vezérlőknél?Az egyik szerintem biztos mert ha arra teszek fel valamit akkor semmi sem látja az eszközöket.Kérdés hogy ez kihat e a többire is?Nem tudom.Jó lenne egy két tanács,hogy mi a gond.
Köszi
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest