Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Yllgrim #22989 üzenetére
Suna... in my dreams
Urban Terror, BF3, Total Annihilation, Sauerbraten... mikor mi. Kellene vmit venni, de nyáron nincs idő játszani. Majd ősszel Mass Effect 3, meg ez-az.LaciDobol: eZtet doboljad MOST!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Yllgrim #22989 üzenetére
Crysis 3
BF3
BF4
COD BO2Maskulonben nem tudom te miota vagy angliaban, de nekem nagyon meggyult a bajom a kibaszott BT-vel...azert is mentem atal TalkTalkra...most mar megyen...altalaban olyan 6-8 mbit kozott van a net...de voltmar 12 is. Neha fel tudnak baxni eleg rendesen de altalaban eleg jo.
(#22988) pipo112: en is annyival jatszom neha Azok az igazi ferfiak akik 5 mbit-el jatszanak !!!
(#22972) LaciCRM: dobolos-bukfences-Lacko ...de jo hogy erre jarsz......i5 az a jo, az valo neked...egy jo kis kozep alaplapban....8 guga ddr3-al megtoldva...egy 128-as SSD ...GTX 770....Ez a neked valo masina, majd szolj oszt osszedobunk valamit neked is. Kakaska az nagy szakerto...hihetsz a szavanak, figyelem regota a gyereket.
Ki szeretne vasarolni 4930K+Asus Rampage IV Extreme alaplapot ?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest