- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
3:3 utoljára mikor csekoltam. Mert nem nézem. Nincs idom.
-
norbert1998
nagyúr
válasz bandi0000 #94872 üzenetére
Bizt őr szerint bajba vagyok, de megkérdeztem a műszak vezetőt is, a délelőtt őst, ő azt mondja, nem gond. Csak akkor nézik azt a kártyás rendszert, ha gubanc van. Ha rendben alá van írva a napom, akkor nem gond.
Hablaty sms-t megkapod másról is? Mert múltkor írtam, de no reakcijó, hátha ez volt a ludas. De elvileg kiírja, hogy a csibe hív, nem?
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Hatkor leleptem melóból... Elegem lett. Nem volt senki, nem volt jelenléti sem, senki nem tudja igazolni, hogy itt voltam e vagy nem.
-
norbert1998
nagyúr
Franko a meló a tacskoban, nincs műszakvezető, nem tudok mit csinálni. Perpill a recepción szobrozok.
Azért talán fizetést adnak -
-
norbert1998
nagyúr
No, ez is egy jó film volt
Csak azt nem értem, hogy lehetett mindenki frissen borotvalkozott végig -
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #94746 üzenetére
Érdekes cikk... Bár a cím azért egy kicsit kurvatulzás, nem?
-
norbert1998
nagyúr
Hungary: The cancer in the middle of Europe[link]
-
norbert1998
nagyúr
75k-ért még meg is érheti, ha azt vesszük, mennyibe kerül egy vízhűtés meg egy ilyen ház külön.
Irányítószám bevezetés, tévébemondás 1973-ból, zseniális [link]
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #94740 üzenetére
Eddig is volt pár. Lehet még várnom kéne, igen. De akkor meg az lesz, hogy jaj, de minnyá jönnek még, meg még, meg még... Nem tudom mi legyen, mármint hogy mikor ugorjak bele a dologba. Megvárjam az új God of War-t? Az volt a kedvenc PS játkom evör, eddig. Az Ascenson-t kivéve mindet végigvittem.
-
norbert1998
nagyúr
Srácok, szerintetek nyárra (vagyis, inkább amikor a büdzsé úgy engedi, hogy tuti lesz minden) egy használt PS4, használt CD-s játékokkal jó ötlet?
Úgy értem, hogy az exklúzív címek rohadtul érdekelnek, és azok miatt venném meg a gépet, viszont a nem exklúzív címeket a gépen tolnám, grafika, zöldséges, stb.
Szóval, míg a számomra érdekes exklúzív címeket kijátszanám, addig gyakorlatilag kikölcsönözném a használt piacról a gépet. SzerinteteK?[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Methionyl #94709 üzenetére
Nálam taco volt vagy nacho vagy mifene, meg tuc. De nem ejtettem le. Amúgy mikor tudtam hogy js lesz, mindig elkezdtem mocorogni, így sokkal kevésbé szartam be
De a haverlany az totál meg volt halva, a végét már nem is mérte nézni az eredeti felvételből meg elég keveset értettem.Meg az előttünk lévő sorból pár 14 éves énekelte az elvis dalt persze pár negyeddel hamarabb, így nagyon gaz volt. De a mögöttünk ülőknek jó humora volt, meg elég tájékozottnak tűntek a filmekkel kapcsolatban, szinte mindenhová tudott filmes utalást tenni, ami nem is volt idegesítő, annak ellenére sem, hogy egy mozi közepén tette.
De tényleg elég para volt
-
norbert1998
nagyúr
No megnéztük haversraccal meg haverlannyal, szerintem egész faja volt. Főleg horror kategóriában. És mindezt úgy, hogy (egy ember meghalt e vagy nem helyzetéről nem beszelek) szóval őt nem számítva biztos, hogy senki nem halt meg, szakadt cafatokra és hasonlók, és mégis tudott horrort lenni. Csak sok a jumpscare. 6 biztos volt benne. Második sorból vicces volt, mikor radugrik egy veszett apáca
Imdb 8.1 -
norbert1998
nagyúr
válasz caindwan #94633 üzenetére
sas fétise, illetve a második fétise. az első a FOS
Mirror's Edge Catalyst bemutató, anti-habugi edisönöcske
Ó, és báj dö véj, bazd meg dájsz![ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #94600 üzenetére
céjencéj maró
most a kínából már megérkezett alkatrészekkel kísérleteztem, de nagyon gázosak voltak a kontaktok, és ahogy megmozdítottam az előbb, meg is szűnt az egyik úgy, hogy vissza se tudtam tenni, úgyhogy most hanyagolom. Majd ha megjön minden, újra nekiállok szórakozni -
norbert1998
nagyúr
3 cd lejátszó szétszedése után találtam egyet, ami léptetőmotorral megy, most már azzal száguldoztam
arduino meg a vezérlő már megjött, mondjuk perpill így fest a dolgo -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Ezt elnézve azért.... Arra gondolok, hogy nem igazán szebbülnek a játékok. Anno a 1080p fénykorában, a játékokat maxon futtatva 1080-ban haldokoltak a csúcskártyák, mostmeg 100-300 fps-t löknek ki az aktuális játékokból. Tehát, serintem lelassult a gépigény igény, azaz a játékok szebbülése. Vagyis... inkább így tűnik. Inkább csak túl gyorsan fejlődik a hardver, de azért a grafikát is meg lehetne lökni szerintem, nem is kicsit
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
megjött az arduino-m
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #94548 üzenetére
Oké, itt van. De láttad már amúgy?
Hát, dark, az tuti. Nem egy családi mozi, az is tuti. Viszont angolul néztem, és nem vagyok benne biztos, hogy akkor most a csaj megcsinálta-e az asztalon, amit akart, vagy nem, a csávóval. Mármint, a acsávó azt mondta, "I'm all there" többször is...
Az, hogy gyakorlatilag 2 szereplő volt az egész filmben, összesen 5 ember, aki pár pillantra meg is jelent, és mégsem volt unalmas, az nagyon odateszi a filmet. A színészi játék, a rendezői, vágói munka is ott van a szeren. Nem mondom, nyilván, hogy ilyen téren a legjobb film, mert volt már jobb is, és még mennyit nem láttam, de biztos, hogy egy nagyon jól megrendezett thriller.Állítólag 18 nap alatt leforgatták, uwotm8?
SPOLIER:De nem csinálta meg az asztalon azt.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #94542 üzenetére
A negyedét, mert nem csak a te általad adottakat írtam fel. Viszont komplikációba kerülétem az egyik hevc kódolásúval, és még nem oldottam meg, mert lusta dög voltam, úgyhogy nem lett továbbnézve a lista, de a lista jelenleg is kint az asztalomon
Miért kérded amúgy? Erről van egy véleményed? Mármint, még csak egy órája megy, szóval konkrét véleményt nem tudok mondani még, csak hogy dark egy téma.
-
norbert1998
nagyúr
10 percet láttam belőle, de kaptamm egy telefont, ami diszorientált... Szóval, most lesem, eddig fajának tűnik.
-
norbert1998
nagyúr
1+3
Amikor egy telefon több rammal jön ki, mint a PC-d[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Eső és motor, főleg a robogó nyereg, nem jó páros
-
norbert1998
nagyúr
A warcraft könyvekről mi a vélemény?
-
norbert1998
nagyúr
Osztálytársam unatkozott (Valóban megcsinálta)
macskusz: én benne lennék, de nem ma. nincs letöltve
-
norbert1998
nagyúr
Lehet, de én most láttam először
Malaclak: Szerintem is nagyon király volt, viszont a végére kicsit már túlzásba vitték szerintem. Meg akart tanulni embernek lenni a nano? Neszivasson már...
Meg igazából azt sem értem, hogy hogy tudnak emberek 2 barátjuk aktuális jóléte mellett dönteni a világkatasztrófával szembendruszám: Köszi neked is
Ha már mindenki ilyen jófej volt (hablaty eszedbe ne jusson, tudod mire gondolok, és másnak se), olvasnivalót is mondanátok?
Jelenleg ez van felirva nekem, amiknek a minőségéről még nem, csak a témájáról tájékozódtam többé vagy kevésbé:
Witcher (vaják magyarul, uwotm8. boszorkász jobb lett volna)
Under the dome
walking dead
the dark artifices
bane cronichles
the 5th wave
heroes of olympos
the martianamit eddig korábban olvastam: percy jakcson and the olympians, the mortal instruments, the infernal devices (ez utóbbi kettő nagy kedvenc, valahogy annyira szuper a világ), the maze runner
ezek könyvsorozatok voltak, több nem jut eszembe
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
azért ez nem egy olyan hagyományos design -
norbert1998
nagyúr
Neee pasztmek, ez rímekben nagyon brutális
[link] -
norbert1998
nagyúr
válasz DiszNóÓl #94456 üzenetére
Köszi
Eddig ami király volt és tetszett, ha esetleg segít:
(Fear) the walking dead
flash(-a villám. duh de gáz ez a magyar cím )
arrow( zöld íjász)
originals
vampire diaries (vámpírnaplók)*
revolution
under the dome (búra alatt)*nemröhög, nem romantikus vígjáték meg csöpögős akármi. vagyis, a vér csöpögött
-
norbert1998
nagyúr
Mondjátok egy jó sorozatot, ami izgi és fantasy és/vagy sci-fi,és nem egy barátok közt kategóriás akármi
A szomszédokat valamit ki hagynám
-
norbert1998
nagyúr
Ha az idő engedi, motort tuningolok :3
-
norbert1998
nagyúr
válasz Methionyl #94371 üzenetére
Hajrá
Ééés mindfuck. XCOM 2, Alien Rulers DLC. Brutális boss-ok, 82 HP-val, 3 armorral (ami azt jelenti, hogy az minden sebzés alkalmával 3-al kevesebbet sebződik), bármit csinálok, mindig van egy lépése az én lépésemre, azaz egy emberrel a két akciópontból egyet elhasználok, és ő is kap egyet, amit instant el is használ. Namost, van nekem egy olyan wp mod-om, ami 5% esély az instant kill-re, viszont ez boss-nál valamiért kevesebb állítólag, és emellé minden pozícióban meg van előre határozva már, hogy lesz e instant kill, vagy nem. És ez így nagyon gáz
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Végre pasztmek, vége annak a trágyának, illetve a jóság gyalázásának!
[link]Meg át azért a két trailer... Látványban sem hasonlítható össze.
-
norbert1998
nagyúr
cnc-ben kinek van egy kis tapasztalata? zavarhatnám őt pm-ben egy kicsit?
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #94226 üzenetére
ezwut?
-
norbert1998
nagyúr
Ezen meghaltok [link]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #94141 üzenetére
Én sem mondom hogy nincs igazuk, mert igazuk van, de az van, hogy az én szemszogembol úgy mondják, mintha szerintük nekem a városi sebesség is 90 lenne, országútra meg úgy mennék, hogy a város vége táblánál már 120-al
Azt köszöntem, hogy végre valaki felfogtaszoba hozta, hogy már ideje lenne leállni, mert nem egy ötéves felfogási sebességével rendelkezem.
-
norbert1998
nagyúr
Nem az ablak hanem hogy úgy kezelsz, a többiekkel együtt, mint egy idiótát, aki be baszva mászott fel 200-al a pályára a szemközti sávba. És a felfogási szintje egyenlő a nullával. El árulom neked, 1 meg 4 év rutinnal is ugyanannyi a fék táv, sőt, a durr defekt is pontosan ugyanakkora eséllyel fordul elő.
-
norbert1998
nagyúr
Mirror's Edge Catalyst gámeplájos strím izé
[link] -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #94059 üzenetére
Fußball... imitéció Hullaregény pasztmek ami itt van
94060: habugi te elmentél otthonról vagy mi a fasz? őszintén, komolyan nem értem, hogy az istenben csinálhatsz ilyet ez egy nyilvános, bárki zsámára nézhető baráti csoport, te meg ideröfögöd azt a bűn és katasztrófahalmazt, aminek abszolút nincs itt helye. komolyan nem tudom, mit mondjak
-
norbert1998
nagyúr
Pasztmek, taknyom-nyálam egybefolyt úgy röhögtem ezen a két barmon könnyezve
[link] -
norbert1998
nagyúr
Volt osztálytásam most érettségizet angol emeltből, az írásbelije 98% lett, egyszerűen nem akartam elhinni, mert valahogy tök hihetetlennek tűnt. Megcsekkoltam az előbb egy Steffl társaságában, 96% lett nekem. Szóval megyek ismétlőre jövőre, tavasszal vagy ősszel. (szóbeli+írásbeli 78% lett tavaly nekem, az elég szar)
crew injuries-t crude engereerings-nek értettem a hallott szövegnél
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest