- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #30019 üzenetére
Már jó, szerintem benyaltam valami vírust, és nem tett túl jót, hogy kicsit sok a stressz most körülöttem.
Meló, magánélet, család... most minden összejött"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #30017 üzenetére
290x L -el bennem se motoszkálna
@Orrmányos: nem, nem akartam erre célozni , de ha már mondod akkor nem érdekel egy jó darab?! van benne ~10-12 óra játék max?!
@Stratova: 41 fok, nos hát volt egy kis lázcsillapító, forrótea, neocitrán, meg még pár dolog. Aztán reggel felkeltem, és egésznapos autószerelés meg halpucolás. Nincs itt idő betegnek lenni
Tűkön ülve várom az alaplapomat is, nem jó, hogy csak a céges lapos van
Jó hogy van legalább valami, de nem az igazi[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Bennem is motoszkál ak isördög, hogy a 290-et cserélni kéne egy X -esre.
Az értelmét ne kérdezzétek... nincs"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #29997 üzenetére
az se nyert, és azt ne szidd
annak lelke van, nem szerelni kell hanem "dédelgetni", mert ha rájön a hisztiroham, akkor nekem szar világ lesz (amúgy 28 éves 205 )PS: sokal jobb reggelt mint az enyém
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
jobb estét urak,
benyaltam valami vírust, zsé palattomosan napok óta egyre szarabbul vagyok, tegnap estére elértem a csúcsot.
41 fokos láz, hasmenés, köhögőgörcsök etc.I <3 stressz
@Miklós gratulálok, nem olyan rosz darab az akkor
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Valaki nem tud "ócsó" misi gaming 290x -et?!
adok érte X nélkülit meg egy kis kp -t"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #29793 üzenetére
az a baj, hogy a személyes probléme a "who cares" kategória
és amikor az eon, upc stb szmlák jönnek, akkor sem igazán nyerő indoktudjátok... nem az a probléma, hogy nyakig ér a sz*r, hanem hogy hullámzik is
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #29791 üzenetére
Bár a kávé lenne ami diszlájk
anno a régi helyemen, be akarták vezetni a vékony klienst... és mit ad Isten én voltam a tesztalany.
kb ennyit mondtak:
"úgy teszteld h. jó legyen, mert 2 hónapon belül be KELL és FOGJUK vezetni"nos hát zokogtam amikor használtam, és a végén nem kevés ember tyúkszemére lépve sikerült elérnem h. elvessék a projektet
tekintve h. laza fél óra volt mire valaki "munkaképessé" tette ak örnyezetet minden reggel... nos azt meg ne várja senki h. bő fél órával hamarabb bejöjjünk, mert a környezet egy rakás sz**.
Mind1, megbuktattam, sok emebrnemk fájt (ez meglátszott a 0-s fizuemelésemen is )
Mind1 inkább minusz 5e mint mindennapos mélytorok.Ez a sztori 2 éve volt, azt hittem megállt a projekt.
Ugyebár váltottam, és erre most oda akarnak betolni engineernek
Egyetlen egy porcikám sem akarja"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
sokkal jobb reggelt urak
akinél megvan a szokásos hétfő reggel feelin (agyhalott üzemmód, mintha az úthenger ment volna át rajtam )
az jelentkezhet nálam KV-ra"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
jóóóóóóreggelt eMberek
félre a viccet, egy laza 9 órás vezetésen innen és túl, végre hazaértem
tegnap takartítottam, ma "fuvaroztam" ennyit a hétvégéről"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz bluyoo #29616 üzenetére
Parfümben nem próbáltam, de a cigijét szeretem.
Kávé isvan vagy 3 féle amit láttam, megvettem tesztelni a "rich aroma" -t, iszonyat finom, erős, zzamatos és a végén gyümölcsös utóízű
azt hiszem megvan a kedvenc kv-m"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #29609 üzenetére
maga meg bekaphassa ééééééértem?!
nah jó, nem mindigON.: vettem Davidoff kávét, évek óta ki akartam próbálni.
Eszméletlen finom, az egyik legjobb amit valaha ittam.
Most készülök főzni, ki kér?
Van hozzá igazi finom barna cukrom meg egy kis tejem ha valaki kér...[ Szerkesztve ]
-
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #29590 üzenetére
és ez az én szerencsém, hogy nem vette meg
így kerülhetett hozzám az a lap (és azzal kezdődött a szorosabb ismerettségem Miklóssal, aminek az ide történő meghívásomat is köszönhetem )
hogy nem szerethetném ezek után a sabert?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #29588 üzenetére
és tegyük hozzá, hogy jelenleg rengeteg olyan ember van az országban, akiknek a 775 -ös socket sincs meg
sajnos itt még a 3 éves hardver a többségnek kincs.
és ha ebben a felállásban még 2 év garosat kínálsz, hamarabb el tudod adni.de ez megint meddő vita lesz, Miklós és köztem a HTC és a Saber örök ellentét
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #29564 üzenetére
Tudom, volt x58, z77 es z87 is :-)
-
Shokkolo
addikt
válasz bluyoo #29553 üzenetére
mert nincs deszkám
a lényeg h. a devil's canyon kimarad, viszont felkészülök a köv gnerációra. az menni fog a z97ben
még most van ára, mert támogatja az új bios a jelenlegi top intel gen. -t,
viszont ha kijön az új, akkkor bukó, hirtelen beesik legalább egy jó 10-est az ára.
Jobbnak láttam még mostillletve szeretem az újdonságokat, mindig kell valami.
olyan rég vettem bármit is, volt már vagy július"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #29491 üzenetére
csak nem a BB Bold lötyög?!
nálunk is 10/8 olyan.
gyárilag elbaszcsiztákén egy csodás curve -ot kaptam, de azon meg olyan kicsit a gombok, hogy a feloldási jelszót 2-3x elrontom mire összejön
@Miklós:
bár tudnék, a baj nem kicsi most...[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #29489 üzenetére
indul a szubjektivitási vita...
én pont a sense miatt fizetek // fizettem érte.
szerintem még mindig a legjobb.viszont ez egy meddő vita, mert a felhasználói felület 2 embernek se jó egyformán.
valaki az abszolut letisztult clean look -ot szereti, va aki ilyen-olyan launchert.
nekem a sense évek óta bevállt"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #29472 üzenetére
hogy érted?!
lemaradtam 2 körrel azt hiszem
nem sokat olvastam róla (sőt eddig kb semmit), csak most akadt fenn a szemem a hír egy 2. tartalmán...
a nexus 9 -et a HTC szállítja?úgy érzem hatalmas előrelépés a cégnek, sajnálatos módon a samsung és az apple mellett alig bír a víz fölött maradni.
egy ekkora kaliberű megrendelés nem kicsit húzná ki anyagilag a sz@rból, mindamellett a flyer óta nagyon ideje volt már kijönnie egy új tabletnek.
anno a amga idejében az egy remek és innovatív kütyü volt (sajnos nem volt sajátom de volt szerencsém tezstelni 1 hetet). Viszont azóta csendben ültek, mag a konkurencia szinte minden területre betört.
Sajnos emiatt hatalmas piacot vezstettek // hagytak ki."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
"HTC fanboy" -ként csak én örülök ennek a hírnek?
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #29457 üzenetére
az animált talán a 3410 volt, a 3310 -nek nagyobb volt a memóriája, és már snake 2 volt rajta, ahol kicsit "dizájnosabb" volt a kígyó, meg át tudott menni a falon, sőőőőőőt volt space impact
a 3330 pedig 1 az 1ben 3310 volt WAP-al (hoppááá internet )az is volt
a 3410 kimaradt. a 3330 után jött a Sony-Ericsson T610i (kamerás mobil?! )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #29452 üzenetére
dereng nekem is, de akkor már napiraj volotam 3310 -el
(nah jóóó ehhez hozzátartozik, hogy álmaimban se tudtam volna megvenni középsuli elsősként, de:
fater kollégájának az öccse megvette, mert jajjdejó, rá 2 napra kapott egy állást egyiptomban.
el kell odani, mert oda minek?!
körtelefon... SOS olcsón eladó.
Az akkor 70-80e ft-os 3310 20k -ba SOS eladó, első jelentkező viszi.
Nézem a "malacperselyt" 10e... bociszemek a szülőkre, adjatok kölcsön., lécccciiiiiiiii
Adtak Így lett 3310-es az első telefonom.
aztán porszívózással, mosogatással, kocsimosással kellett 500-assával törleszteni )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Jobb estét urak,
- végre elkelt az alaplapom
- Kakaska: mielőbbi jobbulást neked
- elutazott barátnőm, 3 hónap egyedül. nemtetszik"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Urak,
melyik a jobb nekem?! 2*8 Gb vagy 4*4 ?
pontosan ugyanolyan modulok... Dominator Platinum 1866, szóval az nem számít, cska lenne-e előnye // hátránya a 4*4-nek a 2*8-al szemben ?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
sokkal jobb reggelt, hajnal 4kor estem haza... volt egy kis maszek meló.
muszáj mindent bevállalni, a rezsis csekkeket nem kéne halogatni8ra meg vissza dolgozni, pfejjj.
Agyhalott szinten vagyok"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #29094 üzenetére
aj neeeeee
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #29088 üzenetére
nekem egy kicsit nagyon bmw z4 érzésem van a seggénél
-
Shokkolo
addikt
az m2-ről én is ovlasgattam anno, de mindenki azt mondta h. elméletileg gyorsabb, gyakorlatilag nem érezhető semennyire.
Pont jó példa a sata2 / sata3
Elméletileg kb a duplája, mégsem vezsek észre semmit.
Volt egy sata2 -es vertex2 -m, majd sata3 -as vertex3, corsair force gt, és most egy intel 530 SSD-m.
Konkrétan semmi változást nem vezsek észre (azért cseréltem a régieket, mert jó áron elmentek és az intel leglaább már nem 60-as hanem 120as )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz otto14 #29018 üzenetére
részvétem :S
vigyázz magadra, nem játék az ilyesmi@Orrmányos:
Ez esetleg nem lehet neked megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
Urak,
SOS,
adott egy pendrive tele fontos cuccal.
egy Xp-s gépbe megadta magát.Maga a led rajta világít, de:
- a win látja, de nem normál meghajtóként, hanem "2261 pram usb device" kemény 0-s mérettel
Meg kéne menteni a cuccot róla
Elvileg hozzá is rendelte a Win a "H" betűjelet, de sehol kifli
Recovery tool látja, de 0-s mérettel, partiton master pedig nem is látja"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz otto14 #28944 üzenetére
tegyél mögé egy K -t.
3570K (az lesz szorzózármentes)az elgondolás jó, ráadásul a haswell annyival nem erősebb az ivytől.
ez még egy combosabb VGA-t is vígan meghajt.@Orrmányos:
bazzz, gondolom lefőtt szegény mint a KV...
egy pár embert annyira beiratnék "gondolkozz és beszélj logikusan" tanfolyamra.[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #28938 üzenetére
uhh basszus. imserem az érzést.
nem ennyire mélyen, de egész szépen restauráltam én is a kis 205 GTi -met...
azon is megtnault egy szomszéd parkolniannak viszont tényleg örülök, hogy a gyerek nem volt ott.
ha kiütötte a hátsó futóművet, akkor nem kcisit kaphatott a kocsi, a gyerek meg hátul akár komolyan is sérülhetett volna.
öröm az ürömben[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #28935 üzenetére
1x már eljátszottam egy régi zöld citroennel.
napokig parkolt mögöttem, 1x zöld folt a lökösön... azóta se láttam ott.
szerencséjére paszta + rongy kombó lehozta.a csati nem tört, aláfeküdtem már helyén van.
gyanúsan tönkrement az egyik szem amit elkapott.
most érdeklődök a debrecenieknél, hátha van valakinek felesleges bontott érzékelős lököse és el is ad belőle 1et."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #28933 üzenetére
annyira nem nagy a kár, csak egy karc a lökösön, de azért bosszant.
remélem egy polír javít rajta, nincs kedvem fényeztetni.ami viszont jobban bosszant, olyan szerencsétlenül kapta el, hogy azóta nem megy a tolatóradar.
(tudok nélküle is parkolni... de akkor is, ha van működjön már)majd ha lesz időm megnézem, hátha cska a csatlakozó lazult le a szemről
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #28931 üzenetére
semmi... térfigyelő sehol, és persze senki sem látott semmit.
boldogságos hétfő reggel. ez mindig ipari katasztrófa"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
'reggelt,
nekem sajnos kevésbé indult jól a reggel...
megyek ki álmosan a kocsihoz, irány dolgozni... valami tirpák megtanult parkolni a kocsin.
szép kis húzásnyom a hátsó lökösön. sikerült telitorokból egy hatalmas "kedves anyádat" -ot elkiáltanom.
csak egy fél utca nézett rám hirtelen"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Nos urak, nem szeretem az elborult demo gépeket, de ez rendesen tetszik.
Mennyi munka lehetett vele ?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
És közben rászabadultam a youtube -ra
megtaláltam a világ egyik legsz@rabb számát, és mégis valamiért baromira tetszik
Jack Sparrow"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #28845 üzenetére
állítólag otthon a gyereknek egy P4 van, ahhoz képest ez az AMD szerintem elég
azon játszik valami "lövöldözőst"... gondolom Coutner Strike.
Arra elégnek kell lennie.A ramból tudom, elég lenne 2... de így adták ennyiért.
csak a ram 10e még aprón is, ezért mentem bele.
Winyóm van tán 2 db 80-as, de lehet akad egy 120-as is.30ból lehet ettől többet belepasszírozni?! :S
A köv projekt majd az lesz, hogy keresek valami olcsó 17-es TFT-t.
Egyelőre egy ezeréves CRT-je van
(és persze, hogy aznap szólt, amikor már eladtam ismerősöm 17-esét 5ért... )
pedig még azzal együtt is keretbe maradtam volna[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #28833 üzenetére
rakjad ráfele a 32-est, ha laikus kevesebb szopás lesz neki.
3,5 -öt szokott látni, de szerintem a 0,5 -öt leveszi úgyis videoramnakceleronnal észre se fogja venni a fél giga hiányát, hidd el ott nem a RAM a szűk kerezstmetszet
Más:
Van egy fogalmazzunk úgy, nem túl fényes anyagi helyzetű szomszédom (idősebb nő, férje meghalt, a gyerekei meg nem tudnak segíteni rajta, ők se állnak jobban), megkért h. nagyon kicsi pénzből rakjak már össze egy gépet, mert az unoka ha jön, unatkozik. a keret legfelső határa 30e Ft.
Ezt sikerült összekaparni:Processzor: amd 4850e super silent ventilatorral
Memoria: 4gb ram
Videokartya: alaplapra integralt ati hd3200-as
Alaplap : Gigabyte MA78GM-S2H
Winyo: nincs
Dvd iro ket darab van benne
Tap: ninja silent Gigabyte
haz:fekete24e Ft... van otthon valami winyóm, 2-3 db, elvileg jók, abból rakok bele.
Annyira nem is rosz, főleg ennyibőlPS.: nagyon olcsóba ettől nincs valakinek erősebb VGA-ja ami csak porosodik már?
azt néztem h. ez ~nV 8600-9400 szint.
Ha találok valamit nagyon, nagyon olcsón akkor megvenném neki bele saját pénzen[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #28824 üzenetére
Miért is cikiznénk ki?!
Nekem "hasonló" megoldással megy a H100i kompakt vizem
Sajnos el kellett tolnom a gyári helyhez képest az elhelyezést )nem fért el az alaplap),
lévény lyukacsos a ház simán megoldható lett, viszont így bizonyos ventifordulat mellett rezgett...
megoldottamEz a megoldás megy cca 1 éve?! Tökéletes
Zen szintű nyugalom lett tőle, és komoly 50ft -ops befektetés meg 10 perc "munka" volt"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #28796 üzenetére
szintén zenész
rajtam a parlagfűszezon, alig alszok, úgy nézek ki mint a bagzómacska.
és még csak "félidő" vaneddig úgy ahogy tartottam magam, de ma reggelre nagyon KO...
rendesen féltem bevezetni, mert folyamatosan tüsszögtem.
kis mellékuztcákba óvatosan lecsorogtam, nem akartam senkinek kárt okozni (nah meg az enyémet // magamat összetörni se )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Rohadjon meg a Crew...
be se lehet lépni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #28758 üzenetére
Miért ne érdekelne
Legalábbis engem tutira.
Mániákus zenebuzi vagyok... igaz jelenleg a szobaim "limites" (anyagi és méret... ergó hasonlót sem rakhatok be sajnos), de helyette kiteljesedtem autohifi terén"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #28756 üzenetére
szép darabok, ha megvannak kiváncsi leszek mennyire fog tetszeni a hangja.
ez úgyis szubjektív tényező, kinek mire áll rá a füle.lehet olvasni 8 millió tesztet, a te fülednek kell h. "szép hangja" legyen
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #28728 üzenetére
köszönöm
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #28707 üzenetére
én már egy S60-al is beérem, de az igazi álom a rlgebbi s80 az 5 hengeres diesel kombóval.
keresztapám vett egy ilyen diesel s60-ast, megkaptam egy tesztkörre, egy álom volt vezetni.
érezni a nyers erőt, és még padlózni se kell... egyszerűen érzed"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Más:
Eddig is mocskosul tetszettek a voldok, de azt hiszem ezek után ha összejön tuti h. az lesz a köv. autóm (ami megtartásrra is kerül...)
az új Volvo SUV
Azt kell mondanom gyönyörűűűű"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz pipo112 #28701 üzenetére
milyen ventiket veszel?
Nekem van a gépben immáron 4 db. coolink swinf2 120p
Azt kell mondjam, tényleg többet tud, mint az olcsóbb társai.
Halkak (folyadékcsapágyasok), és a légszállítása is kifejezetten érezhető.
Radin át érzem a légnyomást, pedig ezek elvileg nem is radi átszellőztetésre valóak hanem rendszerhűtőnek.
Ehhez képest meglepően jól teljesítenek radin is (2 van a radin, 1 hátul és 1 alul).
Ezen kívül ugyebár ezek nem csavarral vannak felfogatva, hanem gumibakokon, ergó semmi rezonancia vagy hasonlók."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #28699 üzenetére
Köszönöm
Optimust akartam, de rájöttem h. Shteer -é
Már majdnem bezártam a képkeresőt amikor megakadt rajta a szemem
Robbantotta is a vitát az arcképesek között, mert volt akinek tetszett és látott benne fantáziát, de van aki keményvonalasabb és elvből kilőtte.
Másfél hónap és egy elkészült "prototipus" után elfogadták[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Balathruin #28691 üzenetére
Köszönöm, már regelek is
-
Shokkolo
addikt
válasz Balathruin #28672 üzenetére
az az új autós csoda?
kipróbálnám..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #28602 üzenetére
Énb elég ritkán iszok...
nyári melegben ízesített sörök (van aki szerint szentségtörés, de hát nah... nekem ízlik )
pezsgő, szigorúan édes de inkább muskotály
meg a jó öreg tüzesvíz Tenessy -ből (bár attól elég rég mozdult meg az ádámcsutkám )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #28593 üzenetére
ha porto, akkor betársulok
rég ittam, akkoriban még csúszott is"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Jóóóóó reggelt
Nah jó nem olyan jó, mertdolgozni kell, de hát nah, az élet nem kivánságműsor.Asszony hivatalosan is munkanélküli mától
Indul a szop*roller"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #28464 üzenetére
+1 az USB charge funkcióra.
Más:
ma azt hiszem mázlim volt, régóta akartam egy minőségi fülest.
sikerült beszereznem egy tényleg eredeti "Beats by Dr. Dre - Studio" fejest 10k -ért !!!
a gyári kábele "szakadt" de a vicc h. eredeti shopból 2500 ft
illetve egy csavar hiányzik, de az bármelyik barkácsboltban fellelhető
Szóval 12 ért hozzájutottam egy 60e -res fejhallgatóhoz.nem, 60k -t tényleg nem ér... viszont messze al egtisztább hangzású füles amit valaha hallottam...
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #28367 üzenetére
az eyém koránt se msztárgázsi
de ami az igazi szívfájdalom, az az, hogy az ideit pont az előrelépés miatt buktam.
a régi helyen már, az újon meg még nem adtak.
szívásráadásul buktam a műszakpótlékot is mostmár, így azt a -25-30e -ret eléggé megérzem
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #28364 üzenetére
ismerem az ilyen "ugye elvállalod" ?! kérdést, kb nekem is így megy ez a kimenetel.
várom egyelőre a végleges döntést és a szervezést.@Stratova:
itt se szokás az ilyen hosszú, de elvileg ekkora a gáz."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #28359 üzenetére
pontosan ez a tervem
látom, hogy aíg csak mail/telefon megy, addig az együttműködés elég meredek, aki meg kint volt, sörözött 1x velük, annak érdekes mdon sokkal gördülékenyebben ment később a közös munka.ha megszervezik és kell, persze h. nem hagyom ki
addig meg az asszony is had menjen. inkább most, mint majd később mondjuk gyerek mellett[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #28356 üzenetére
Őszintén szólva elég érdekes ah elyzet.
Customer engineer lettem, de még német oldalon nem döntötték el h. melyik is lesz az enyém.Addig viszont egyrészt tanulni küldenének ki azokhoz, akik évek óta ezt csinálják.
Tanulni, kapcsolatot építeni illetve egy elég szépen megcsúszott projektet kellene helyrepofozni és SOS befejezni.
Meglátjuk... várom is meg nem is.Addig meg asszony lehet kimegy ismerősökhöz írországba. Régóta késül rá, de sose tudta magát rávenni.
Így meg igazából teljesen mind1, hogy Debrecenben marad, vagy Dublinban."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Jó reggelt urak
Szépül az idő, a kedvem meg borul... gyanúsan el akar ásni a cég 2 hónapra Kölnbe"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
jobb reggelt
találkos kérdés, hogy érzi magát az hétfő reggel aki dolgozik, porszívó hangjára kelt 6kor... és az éjjel pezsgőből becsicsergett
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #28148 üzenetére
Igen, ezért nem is akarnék egyből pénzt adni érte, hanem csak tesztelni
Meglátjuk, hátha akad egy segítőkész debreceni kolléga"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest