Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@duvi: Ismerem jól azt a küldit, így utólag egyértelmű, hogy így tervezték meg, csak nálam ugye 600 méteres bázis látótávolságnál nem működik. Én szépen az indulóhelyen bevackolom magam, oszt megy az írtás.

Amúgy az ilyeneknél lenne értelme a scout alkalmazásának. Kár, hogy a játék kiegyensúlyozása olyan, hogy kb. értelmetlen használni - vagy legalábbis nem sok értelme van, ahogy próbálgattam. Még 300 méteres látótávnál se...
Shadowguard: Igen, de az SRM is olyan vagy még olyanabb, mint az LRM: szóródik mindenfelé.
Erre is hat a Precision Shot.

Persze, szóródik, de sebzés/tömeg terén verhetettlen. És mivel a legnagyobb eséllyel a CT-t találod meg, ezért a legtöbb Mech-et élből kivégzi, vagy legalább súlyosan lebontja...Nálad a tegnapi Sensor Lock-hátrál-LRM trükköt sem lehetne elsütni. Én még utána is eljátszottam egyszer, egy assasinate küldetésnél, direkt behúzódtam egy domb mögé és amíg megkerülték eregettem a rakétákat.
Csakhogy a gép is szokott játszogatni a Sensor Lock-al, nem is rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest