Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Úgyhogy én már nem szórakozokkal ezzel. Dögöljön meg mind, oszt jó lesz...
Igen, sokszor én is így állok hozzá, megölni sokkal könnyebb és gyorsabb (meg biztonságosabb, a halott nem lő vissza). Néha van olyan, hogy szeretnék egy-egy mechet megszerezni, de olyankor tuti, hogy csak egy Salvage lesz belőle. Bezzeg a lightoknak célzás nélkül lövöm szét a fülkéjét a Large Laserekkel...
Én úgy vettem észre, hogy nem érdemes kisebb csapattal menni, mint amit tudsz, nem fogsz a kisebb drop tonnage miatt több pénzt vagy kisebb ellenfeleket kapni.
Azt tudom, inkább a mozgékonyság miatt használtam a TBT-t, meg amikor megcsináltam ezt a felállást még nem voltak csak small Jump Jet-em. A Centurion meg igazi LRM-boat... Legtöbbször még látótávolságba se viszem, mert temető lenne neki hamar. Az a baj, hogy heavyből nem találok jó alternatívát. JM6-A-t egyszer láttam, ON1-V-ből is csak egy part van, a többin meg csak két hardpoint van.
Mondjuk az ON1-K az a Mech, amit sose használnék (a Black Knight, a Cataprach és a King Crab mellett - annyira csúnyák....).
Az lehet, de koldus nem válogathat
Az Orion volt az első amit sikerült megszereznem. Akkor még használtam a Firestartert és ropogósra sütöttem a pilótát. Aztán sikerült szereznem még kettőt, abból az egyiket úgy, hogy nem is választottam belőle egy darabot sem (kilőttem a pilótát) és besorsolta az egészet. Azóta is így esnek belőle darabok, meglehetősen sokszor futok össze velük, de például Grasshoppert azóta sem láttam és Dragont is csak a sztori alatt. Pedig előbbi jó lenne... Flamerekkel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én most éppen ott akadtam el.
Igen, csak te már a védésnél, én meg most szabadítottam fel

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Orion volt az első amit sikerült megszereznem. Akkor még használtam a Firestartert és ropogósra sütöttem a pilótát. Aztán sikerült szereznem még kettőt, abból az egyiket úgy, hogy nem is választottam belőle egy darabot sem (kilőttem a pilótát) és besorsolta az egészet. Azóta is így esnek belőle darabok, meglehetősen sokszor futok össze velük, de például Grasshoppert azóta sem láttam és Dragont is csak a sztori alatt. Pedig előbbi jó lenne... Flamerekkel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)