Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
etele7
csendes tag
ja tényleg. lol vagyok
-
etele7
csendes tag
omg 2.5 gb -os patch van. uj lapok vagy nem?

-
etele7
csendes tag
Halihó
Nem tud valaki egy jó modszert hogy szerezzünk bfpt ingyen .
ha egyáltalán van ilyen? Amúgy ha lenne olyan hely ahol goldot át lehetne váltani bfp re az elég jó lenne.
Ezzel nem csak a játékosok járnának jól de a tulajdonos is mivel több játékos lenne és az több pénz
Pl. gyereknek megtetszik játék szól haverjának aki pénzes és sok bfp t vesz
1 ötlet mert rohadtul idegesit hogy állandóan lealáznak pvp be a szar paklim miatt.
lol
-
etele7
csendes tag
helló all!
Kártyákaz szeretnék venni goldért. nem kezdö pakli. összesen 2400 aranyam van de tudok gyorsan gyüjteni. nature és fire kártyák kellenek.irjatok itt ha van eladó nektek -
etele7
csendes tag
nagyon kösz most már tudom mit fogok csinálni.
örök hála -
etele7
csendes tag
na sziasztok lenne egy nagyon nagy kérdésem.nem igazán értem miröl beszéltek mi az a t4 meg ... na szóval azz lenne hogy ingyenes játékot kezdtem és már a mo-s questnél vok
pve viszem.ha másokkal akarok játszani nem tudom megtenni mert lvl 0 deckes vok és mindig kidobnak
mit tegyek? ha pve s mapokat játszok sose mnekem való up ot dob és a többi up szart se ér mivel nem tudok mit kezdeni vele.ha van valakinek eladó kártyája azt megköszönném de nagyon.1400 goldom van de tuudok szerezni ha kell.
hunrobi ajánlotta az oldalt
pls help nevem xbanderasx játékban
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mit tegyek? ha pve s mapokat játszok sose mnekem való up ot dob és a többi up szart se ér mivel nem tudok mit kezdeni vele.ha van valakinek eladó kártyája azt megköszönném de nagyon.1400 goldom van de tuudok szerezni ha kell.