Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Van egy replayem, ahol freemka ellen, totál bukott helyzetből nyertem. Ha gondolod, akkor megnézheted, de t1-en valami förtelem volt, amit csináltam... A replayt a hivatalos fórumon, itt az első hozzászólás csatolmányaként találod meg, mert a bukás után freemka elkezdett ott sírni, hogy miért létezik ilyen "bug".
Most így hirtelen több pure frost meccsre nem emlékszem, de amint lesz majd szólok.
A coldsnap + northstar-t valami hihetetlenül jól tudja kezelni. De bevallom, szerintem nem hoztam még a Grandmaster rangot sem t1-t2-őn, utána viszont már neki nem volt esélye. Ha jól tippelek, akkor legalább 6 well-hátrányban voltam...Darkzbane, LostKnight, gratula! Én meg a csapattársammal BMMortyr-ral még hátrébb kényszerítettem Shooterasd-ot és Predátorkill-t (az előbbi enyhén szólva ideges volt ezután) egy bő 800 Élővel...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most így hirtelen több pure frost meccsre nem emlékszem, de amint lesz majd szólok.