- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ehh.. menthetetlen vagy

Igen mert ha egy lapra teszünk egy olyat h erre nem hatnak a buffok az logikátlan.
Ez a mondat értelmetlen.
Igen ha egy lapra teszünk egy olyat h erre nem hatnak a buffok az logikátlan.Mert....
Kérlek folytasd a mondatot , kíváncsi vagyok hogy miért !
Azért mert a bf fejlesztőknek nem jutott az eszébe, és egyik lapon sincs ilyen, azért még nem logikátlan.
Mért csak úgy lehetne hogy semmilyen spell nem hat rá ? Ezt magyarázd meg mert utálom hogy olyan dolgokat mondasz és olyanokra hivatkozol ami csak a Te agyad szüleménye.A disenchantot egy az egyben nem értem. Onset érthetően leírta hogy miért nincs szüksége a nature-nak rá, erre teljesen értelmetlenül elkezdtél beszélni valami teljesen másról.
Onset azt mondta ( és én is ) hogy azért nem kell a nature-nak disenchant, mert ha az ellenfél jön egy agyon buffolt egységgel, akkor rádob egy cc-t és láss csodát a buff lejár mire a cc véget ér. Ha a te egységedre tesznek cc-t akkor te viszonzod , és teszel az ellenfelére.
Olyan spell viszonylag kevés van, a cc-n kívül ami a te egységed támadná és disenchant-al leszedhető (pl:envenom). De ez elég elenyésző, felesleges csak ezért disenchantot adni a nature-nak. De ez annyira egyértelmű, komolyan már fáj a fejem ebbe sok hülye magyarázatba.Érdekes én is úgy érzem sokszor hogy nem olvasod el mit írok, mivel 3-szor le kell írnom neked hogy megértsd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest