Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ehh.. menthetetlen vagy

Igen mert ha egy lapra teszünk egy olyat h erre nem hatnak a buffok az logikátlan.
Ez a mondat értelmetlen.
Igen ha egy lapra teszünk egy olyat h erre nem hatnak a buffok az logikátlan.Mert....
Kérlek folytasd a mondatot , kíváncsi vagyok hogy miért !
Azért mert a bf fejlesztőknek nem jutott az eszébe, és egyik lapon sincs ilyen, azért még nem logikátlan.
Mért csak úgy lehetne hogy semmilyen spell nem hat rá ? Ezt magyarázd meg mert utálom hogy olyan dolgokat mondasz és olyanokra hivatkozol ami csak a Te agyad szüleménye.A disenchantot egy az egyben nem értem. Onset érthetően leírta hogy miért nincs szüksége a nature-nak rá, erre teljesen értelmetlenül elkezdtél beszélni valami teljesen másról.
Onset azt mondta ( és én is ) hogy azért nem kell a nature-nak disenchant, mert ha az ellenfél jön egy agyon buffolt egységgel, akkor rádob egy cc-t és láss csodát a buff lejár mire a cc véget ér. Ha a te egységedre tesznek cc-t akkor te viszonzod , és teszel az ellenfelére.
Olyan spell viszonylag kevés van, a cc-n kívül ami a te egységed támadná és disenchant-al leszedhető (pl:envenom). De ez elég elenyésző, felesleges csak ezért disenchantot adni a nature-nak. De ez annyira egyértelmű, komolyan már fáj a fejem ebbe sok hülye magyarázatba.Érdekes én is úgy érzem sokszor hogy nem olvasod el mit írok, mivel 3-szor le kell írnom neked hogy megértsd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest