Hirdetés
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Mauler a shade miatt van bent (firénél dancerre jó, stalker megeszi reggelire). Előtte nem használtam. A maulert egyébként simán megesz egy enfocer. Lyrish nincs bent, mert a shade spamek miatt maulert kelett berakni.
Buri épületekre jó, unitok ellen nem használom, enforcer simán megeszi (vagy stalker, amit utánna a pálya másik végéről használhatsz is).
A spear az komoly lap. Ebben egyet értünk.Látom magad esetében pure firében gondolkozol az esetemben meg kevert paklival. Hát papa te is hivhatsz a fire után más orbot. Enforcert nem tudod használni, meg a dancert (viszont azt stalkerrel letudod váltani mindkettöt). T3-n egyedül a juggert nem fogod majd használni, de helyette ott a soul.
Simid: hurrikán, esnaring, oink, coldsnap a warrior satterja miatt.
Az arány ami nem mindegy. Gyanitom a fire-frost és a nature-shadow megjelenésével még kevesebben fognak t1-n naturét hívni.
Egyszer már kérdeztem, de legyen megint.
Pvp-ben ki milyen orbokat húz?
Kérem a totyiklakókat írják meg és összesitem.
Kezdem én: T1 nature, T2 frost, T3 nature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest