Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Mauler a shade miatt van bent (firénél dancerre jó, stalker megeszi reggelire). Előtte nem használtam. A maulert egyébként simán megesz egy enfocer. Lyrish nincs bent, mert a shade spamek miatt maulert kelett berakni.
Buri épületekre jó, unitok ellen nem használom, enforcer simán megeszi (vagy stalker, amit utánna a pálya másik végéről használhatsz is).
A spear az komoly lap. Ebben egyet értünk.Látom magad esetében pure firében gondolkozol az esetemben meg kevert paklival. Hát papa te is hivhatsz a fire után más orbot. Enforcert nem tudod használni, meg a dancert (viszont azt stalkerrel letudod váltani mindkettöt). T3-n egyedül a juggert nem fogod majd használni, de helyette ott a soul.
Simid: hurrikán, esnaring, oink, coldsnap a warrior satterja miatt.
Az arány ami nem mindegy. Gyanitom a fire-frost és a nature-shadow megjelenésével még kevesebben fognak t1-n naturét hívni.
Egyszer már kérdeztem, de legyen megint.
Pvp-ben ki milyen orbokat húz?
Kérem a totyiklakókat írják meg és összesitem.
Kezdem én: T1 nature, T2 frost, T3 nature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest