Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Teljesen egyet értek Phanze-val a Mortar ügyben. Sok pályán tényleg egy cheat-tel felérő lap (Pl Uro vagy Wazhai), ezért egyet is értenék egy nerffel, de ez a lehető legrosszabb megoldás volt.
Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt a tornyot, de lássuk be, az egyetlen komoly baj vele, hogy aljas módon lehet vele támadni a welleket és orbokat. Ez a nerf ezen egyáltalán nem segített. Egyszerűen annyit kellett volna csinálni, hogy ezekre (és csak erre a kettőre!) egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset sebezzen, így PVPben nem lenne ennyire OP, de PVEben semmit nem változna.
Ehhez képest azt a funkcióját nerfelik, amivel semmi gond nem volt. A mortar egy jó támogató torony lehetne, ami önmagában nem elég se támadni se védekezni, de mindkettőt jól kiegészíthetné. Egy ügyes frost T1 rusht így is szinte lehetetlen volt megállítani Fire-rel mortar nélkül - főleg, hogy újabban sokaknak nem fér be a deckbe egy Wrecker - és most mortarral is nehezebb lesz kicsit. Félreértés ne essék, ez a nem sírás, mert szerintem nem olyan drasztikus ez a nerf, csak épp teljesen értelmetlen ebben a formában.A lost launcher nerf szerintem jó, így már megéri eruptionnal leszedegetni és ha felépül akkor se lesz olyan erős.
A lost shade változás viszont nem hiszem, hogy eléri célját. Kicsit gyengébb lett, de inkább a Blessed Union képességen kellett volna valamit változtatni (csak a bekapott sebzés felét osztja szét a többin és nem az egészet, például), vagy teljesen levenni a sebzés csökkentést a frost affosról és adni neki valami más képességet. Majd meglátjuk mire lesz így jó...
Az Avatart én kicsit furcsálom, nem sokszor találkoztam azzal lappal de szerintem elég korrekt volt így is, nem lesz így erős?
A swiftclaw buff tetszik, talán még csökkenthették volna a power költséget 70re, de így sem rosz.Gyuri: szerintem az Abyssal és a deepcoil épp elég, az AoFrost, Jugger, Satanael is pure lap, ez az előnye, ha pure deckkel játszol .

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs