Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Innen is nézhetjük. A tény az tény marad. Én itt mutattam a deckemet és írtam a taktikámat. Ennyi. Aztán ezt magyarázhatod, ahogy akarod.
Vesziteni és vesziteni között is van különbség. A fenti okból nem szeretek.
Ezt a témát én itt befejeztem. Mert nem rólad, vagy rólam szól ez a totyik.
A kedves olvasók meg majd leszürik azt amit.
Elég rég játszom igen, gondolom még akkor is itt fogok hözöngeni amikor te már rég tovább áltál. De hogyan jön ez ide (a kérdés költői, kérlek ne fáraszd magad a válasszal)?Simid: azért találkoztam már deep one-l.
Amúgy a kutya nem kérdezi tőlem egy orbon a sundit, meg a harvit hogyan szedem le. Megoldom. A harvi pl. deep one ált 2, agressor egy (hagyni kell meghalni) + oink. Jó esetben ennyi. Számold ki ez mennyi power. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- AliExpress tapasztalatok
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a kutya nem kérdezi tőlem egy orbon a sundit, meg a harvit hogyan szedem le. Megoldom. A harvi pl. deep one ált 2, agressor egy (hagyni kell meghalni) + oink. Jó esetben ennyi. Számold ki ez mennyi power.