Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addig van értelme, amíg élvezed a játékot. Addig miért is hagynád abba?
Szerintem minden pálya teljesíthető az ingyenes lapokkal, még advanced fokozaton is. Expert már más tészta, talán azok között is van 1-2 ami teljesíthető, de arra inkább ne alapozz, és sok hónapos tapasztalat kéne hozzá. PvP-ben viszont nagyon nagy hátrányod lesz csak ingyenes lapokkal.
Venni amúgy érdemes BFP-t, mert ez egy nagyon jó játék. Eddig engem csak 1 RTS kötött le ennyire mint ez, az pedig a Homeworld volt jó régen. Szóval ne hagyd abba, idővel még elég goldot is összegyűjthetsz ahhoz, hogy beszerezz néhány olcsóbb kártyát (1BFP kb. 600-700 gold-ért megy).
Továbbá, mi itt rendszeresen tartunk versenyeket, ha elég ügyes vagy, még azokon is nyerhetsz 1-2 kártyát. Mindenképpen olvasd a topikot rendszeresen, mert valszeg most az ünnepek alatt lesz a következő verseny.
A grafikával kapcsolatban nem tudom mi a baja. Nekem jól megy XP alatt, bár azért jóval erősebb is a gépem. Majd jön KrómX, neki is 3870-e van, hátha tud valami okosat mondani. Amúgy lehet, hogy kevés neki a 2GB memória.
Ja, és egy kis trükközéssel (meg jópár óra játékkal), tudsz szerezni egy ingyen promo kártyát, lásd a patch notes-ban. Ez a kártya meg 200-300BFP-t ér, szóval ha eladod, máris lesz egy kis tőkés jobb lapokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest