Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Oké, tisztázzuk a dolgot. A bejelentkezési szerverrel van valamiféle probléma, ami kb. ma reggel 8:15 óta ledobálta az összes, addig bent lévő embert és azóta nem lehet belépni. Már TBO és botAIM (mindketten EA Phenomic-os, battleforge-al foglalkozó játékfejlesztők) is megmondták, hogy (magyarra fordítva botAIM válasza):
"A bejelentkezési folyamat most fő problémákkal néz szembe. Még nem tudjuk megmondani mikor lesz újra működőképes, de biztosítalak titeket arról, hogy mi és az összes többi csapat, akikre ez hatással van, keményen dolgozunk ezen, hogy újra működésre bírjuk."
Illetve a patch kérdésre pedig TBO válasza:
"Mi nem patchelünk szombatonként!"
Eddig újabb hír nem jött tőlük, reggel 10 óta, szóval szerintem még saját maguknak sincs fogalmuk arról, hogy mikor fog újra állni a szerver...
A 3. fordulóban vagyok, a következő ellenfelem pedig cDKiLLrOy lesz, már ha a szerver menni fog, és én is itthon leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest