Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Oké, tisztázzuk a dolgot. A bejelentkezési szerverrel van valamiféle probléma, ami kb. ma reggel 8:15 óta ledobálta az összes, addig bent lévő embert és azóta nem lehet belépni. Már TBO és botAIM (mindketten EA Phenomic-os, battleforge-al foglalkozó játékfejlesztők) is megmondták, hogy (magyarra fordítva botAIM válasza):
"A bejelentkezési folyamat most fő problémákkal néz szembe. Még nem tudjuk megmondani mikor lesz újra működőképes, de biztosítalak titeket arról, hogy mi és az összes többi csapat, akikre ez hatással van, keményen dolgozunk ezen, hogy újra működésre bírjuk."
Illetve a patch kérdésre pedig TBO válasza:
"Mi nem patchelünk szombatonként!"
Eddig újabb hír nem jött tőlük, reggel 10 óta, szóval szerintem még saját maguknak sincs fogalmuk arról, hogy mikor fog újra állni a szerver...
A 3. fordulóban vagyok, a következő ellenfelem pedig cDKiLLrOy lesz, már ha a szerver menni fog, és én is itthon leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs