Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Figyelj, ha az én 600 bfp körüli lapjaim árát visszaadták, amit előzőleg ostoba módon, "eladás címszóval" odaadtam egy tolvajnak, akkor ez is menni fog
Egyébként jobb, ha nem írsz nekik, pattanj fel szépen a support.ea.com site-ra, ott regisztrálsz, és lesz lehetőséged élőben gamemasterhez fordulni segítségért.
Olyan az egész, mintha live messengeren beszélgetnétek, nagyon hasznos, praktikus, ugyanakkor gyors és elegáns megoldás. És ezért nagy-nagy respect a EA-nek, máshol ilyet még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként jobb, ha nem írsz nekik, pattanj fel szépen a support.ea.com site-ra, ott regisztrálsz, és lesz lehetőséged élőben gamemasterhez fordulni segítségért.
Olyan az egész, mintha live messengeren beszélgetnétek, nagyon hasznos, praktikus, ugyanakkor gyors és elegáns megoldás. És ezért nagy-nagy respect a EA-nek, máshol ilyet még nem láttam.