Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz gergomester #21994 üzenetére

Egész szép meccs, grat (igaz, elfogult vagyok a shadow-nature miatt)! Egy valamelyest hasonló meccsem nekem is volt, valamikor május-június környékén. Annyi volt a különbség, hogy én akkor éppen snapjaws-t használtam, nem phase towert, illetve én is elkövettem azt a hibát, hogy mikor már shadow mage-ekkel jött az ellenfél (név szerint már nem tudom ki volt, de nem a te ellenfeled, az biztos), akkor én is felvettem, majd elbuktam egy wellt. Majd én középen vettem fel a t2-őt, de a lényege ugyan ez volt: nem tudott mit kezdeni a shadow-nature kombóval elég ismeret hiányában. A korai t3 pedig nálam is befigyelt, s a brannoc ellen pedig t2-őn semmi esélye nincs a pakli hatalmas support-lehetőségei miatt.

Nekem meg egy egész szép kis torna alakult ki, melyben a 2. körbe ezek a nevek jutottak (a verseny lényege, hogy csak t1-es lapokat lehet használni, nyugodtan lehet menni t2-re, t3-ra, de akkor is csak a t1-es lapok maradnak használhatónak, így különböző dolgok alakulhatnak ki, mint pl. frost mage-nox páros, dryad-nox, sunderer-dryad-frost mage trió stb.):

drakonz
    MaranV
    Streetkings
    xGipsyx (ez a személy Keksmonster, csak eladta a fő acc-ját és újat kezdett)
    Theownerofal
    Windhunter
    Hirooo
    xNTxFarRock
    TBPeti
    Vietnamezee

Most még 2 lehetőség van a verseny folytatására: még 1 forduló az egyenes kieséses szakaszban és utána mindenki játszik az összes ellenfelével, vagy már most az utóbbi verzió jön be. Ez valószínüleg még ma kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák