Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Én el tudnék képzelni egy olyan lapot ami felemészt egy lényt cserébe kettőt kapok belőle csak dazed és valami gyengitéssel, vagy valami ilyesmit. ( Kicsit elmentem zerges vonalba
)Ricsi: Már több hozzászólásodért banolhattak volna innen, + a szerk gombot se használod sosem. Senki nem jelentett téged mert jó fejek vagyunk, de kérlek akkor fogd már vissza magad. Az hogy hallasz ezt azt az meg egy dolog, én pl: azt hallottam hogy megcsaltad a feleséged. Igaz ? Nem, de akár lehet igenis, nem tudhatom hisz nem ismerlek csak annak arra hagyatkozhatok aki az információt közölte velem.
Bármennyire is hiszed vagy nem Gyurival nem sok 2v2-t mentem de akkor kaptunk komolyabb top20-as ellenfeleket is, és eddig még nem vesztettünk senki ellen sem.
Tehát ha megengeded kijelenthetem hogy tud játszani, de legalábbis annyira igen mint Te. Tehát egy szavad sem lehet rá ilyen szempontból.
És szerintem nem menő dolog az hogy packmant ajánlgatsz meg simset, mert kiröhög mindenki más hogy te meg bf előtt ülsz. Mielőtt jön az arrogáns "Hozzád szóltam?" válasz elmondom hogy szerintem az embernek kötelessége védeni ismerőseit /társait/barátait, amennyiben más sértegeti. Ezzel gondolom egyetértesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Linux kezdőknek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)