Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Androidos tablet topic
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Nyomtató topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Peti: Egy szívességet tegyél meg nekem, menj kérlek a Ricsi gyerek ellen egyet a régi voidpörgetős deckeddel, mert egyenlőre úgy magyaráz róla hogy 2 napja még azt se tudta mi az, de én már megkaptam tőle "mások tudásából él" címet, csak mert jobban tudom mi az, és mert nem indultam versenyen.
Ricsi: Először is nem hiszem hogy kifogásokat kéne találnom arra hogy mért nem indultam, és végképp nem szarokat ahogy te fogalmaztál.Azért nem indultam amit írtam. Kész, szerintem aki kicsit is értelmes megérti, remélem te is, csak a vita hevében valamibe bele kellett kötni.
"Te is csak elméletben vagy pro gyakorlatban mások tudásából élsz 2v2 ben
erről ennyit..."
Ezt kifejtenéd ? az hogy pro vagyok-e vagy sem nem érdekel viszont a mások tudásából él dolog már igen. Ezt mégis honnan veszed ? ha megnézed a paklim azt sem csak úgy másoltam valakiről. Mutass még egy olyan játékost aki lost deckben lila gravityt használ, nem tesz be lost reavert mert nem szeretné hallani hogy "reaver skill" (reaver nélkül egyébként totál hátrányban vagyok pure fire és pure shadow ellen) és nem használ olyan op lapokat mint lost vigil, voidpörgetés, voidstorm,church stb stb. amikor ezen lapok minimum egyike majdnem minden top 20ban lévő játékos deckjében megtalálható. Sőt nem robbantok grigorit, és nem is hívom le amíg nem fogyok ki lancersből, vagy nem hív az ellen XL-t mert utálom hogy ilyen erős t3-as lapot lehet kapni ilyen kevés powerért.Tehát nem hiszem hogy másokból élnék meg. De ahogy gondolod, ha ez a véleményed hát legyen, nem is akarom megváltoztatni. Annyira nem izgat hogy egy játékban nyújtott teljesítményemről kinek mi a véleménye, ennél azért jóval nagyobb dolgokat elértem az életben, és ez nekem épp elég.

Csak azért mégis kicsit frusztráló, megértheted. Igazából azért szóltam be neked mert zavart hogy Gyuribát cseszegeted amikor azért ő jobban tudja nálad tényleg és nem csak elméletben.Legalább is a voidos dolgot hisz te ezt csak most ismerted meg nem rég, ami nem baj de akkor hallgasd meg azokat akik tudják mi a pálya. (remélem Gyurit és engem nem az 1v1 rangunk alapján soroltál be noobnak mert az kb. nem jelent semmit
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Linux felhasználók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)