Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Thesickaleon randomra változtatta a sorsolást, a versenyben, szóval eddig tök jó, hogy lelkiekben mrwN-re (aki shadow-nature-rel és shadow-frosttal játszik, ez utóbbit is t2-es L egység nélkül) készültem, erre drakonz-t kapom meg, aki meg pure fire... Az egyszer biztos, hogy nem lesz könnyebb dolgom vele, mint mrwN-el. Mondjuk szerencsémre jóban vagyok vele, ezért tudom, hogy fél a visszapörgetésemtől, és t1-en ha sundererekkel nem tud megfogni, akkor talán még nyerhetem is a meccset.
OnSet, ez téged nem érint a csoportkör utáni első fordulóban, így is RadicalX-el fogsz szembenézni... Ha esetleg viszont valamelyikőnk nyerne, akkor Te Verodiciával kerülhetsz össze, én meg YaBroo, vagy iRedy közül az egyikkel. Azt, hogy ki kivel csatázik itt találhatjátok meg.A csoportköröknek szerintem ma este vége is lesz, nem fognak várni az eddig nem lejátszott meccsekre. Ennek eredményeit itt keressétek. A csoportban való helyezéseket a fekete hátterű cellákban piros színnel írva találjátok. A piros háttérrel kiemelt cellák a le nem játszott meccseket, a szürke csíkkal jelzett játékosok pedig visszaléptek a további szerepléstől (feladták), vagy nem játszottak le egy meccset sem.
A második forduló elvileg ma este 8 órakor lesz rendezve. Továbbra is ajánlom Hirooo livestream közvetítését erre az időpontra, melyet ide kattintva érhettek el.
Szerk.: OnSet, hajnal 4-kor írtam meg ezt, csak belealudtam, szóval a változásról hamarabb tudtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest